Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2010, 01:23 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,866
Default Cedar DNS One RTAS Plug in

Hi All,
Anyone else make it to RSPE last night to see the new Cedar DNS One RTAS plug in? All I can say is wow. Same algorithm as the hardware unit, 0 sample delay, and 1/2 the cost! It'll be out in a month or so.
Best,
Brandon
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2010, 01:32 PM
garnoil garnoil is online now
Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,233
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

Does it work on Mac..if so they just sold their first one!
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2010, 01:58 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

I made it.

I'm a little skeptical of the zero delay but I'll try it.
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2010, 02:31 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,866
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

Yep it's Mac and PC! I'm going to buy the first one tho.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-2010, 02:44 PM
infiniteloop infiniteloop is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 436
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

so...how much is it, exactly?
Reply With Quote
  #6  
Old 02-12-2010, 02:46 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,866
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

3,500 dollars depending on the exchange rate.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-12-2010, 02:48 PM
infiniteloop infiniteloop is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 436
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

Ah OK thanks, don't feel so bad that I got WNS in the sale then!
Reply With Quote
  #8  
Old 02-12-2010, 02:54 PM
mixboy bob mixboy bob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 541
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

Sold!!!
__________________
http://www.robburrell.com
PTHD Ultimate/2018 Mac Mini 6-core i7/32GB RAM/Aja T-Tap/Akitio Thunder 3 Quad Mini with 4TB SSD drives/Focusrite 16Line/UAD-2 Octo PCIe/24 Channel S1/Dock with (4) 2019 Amazon Fire HD 10 Tablets/XMON//11.1.4 Dolby Atmos Setup
Reply With Quote
  #9  
Old 02-12-2010, 06:46 PM
dr sound's Avatar
dr sound dr sound is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Burbank, CA
Posts: 2,131
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

I bought my DNS 2000 for $4600 about 7 months ago.
__________________
Marti D. Humphrey CAS
aka dr.sound
www.thedubstage.com
IMDB http://www.imdb.com/name/nm0401937/
Like everything in life, there are no guarantees just opportunities.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-12-2010, 07:34 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Cedar DNS One RTAS Plug in

I think that's half of the 3000's price
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where are my Rtas plug ins? smirl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-23-2007 09:30 PM
New CEDAR TDM Plug-ins MusicTrax Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 04-27-2006 03:39 PM
Which plug ins. RTAS ? TDM? MoritzRock Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-30-2004 01:47 PM
RTAS Plug Ins help poopy doodles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-19-2003 11:18 AM
RTAS plug-ins with HD? ngisedigid Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-10-2002 02:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com