Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2001, 10:17 PM
ripe ripe is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Norcross, Ga. USA
Posts: 28
Default Used 4 Chip PCI Farm Card

I'm wondering if anyone knows anything about a 4 chip PCI farm card that I found used at a local dealer. I have a current TDM system in my Mac 9600 maxed out with two 6 chip cards and am looking to expand my DSP. If not for this system then for my other Digi001 system in a G4.
The price and format seems suspect to my consumer scrutiny. I layed $50 down on it to be paid by the end of the year and the only numbers I have on it are from my receipt and are as follows: MH051 08199 and those might be the dealers inventory numbers. Thanks for any help.
__________________
ripe
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2001, 12:28 AM
andrej770 andrej770 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 436
Default Re: Used 4 Chip PCI Farm Card

That, according to the part number (MH051), is a DSP FARM Card.
__________________
Mac 8 Core 6,1 - OSX 10.13.6 - 32GB RAM - Pro Tools 2018.10 - 8x8x8+8 ch DA Card (x2) - HD OMNI - ICON D-Control 32 - Sync I/O - Sonnet xMac Pro Server w/HDX x 2, Blackmagic Intensity Pro 4K
Protools 2018.10 HD Native in 1 project suite
Eristopher Music
Reply With Quote
  #3  
Old 12-30-2001, 05:05 AM
peteri peteri is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: London, London, U.K
Posts: 479
Default Re: Used 4 Chip PCI Farm Card

Which won't be any use at all to your Digi001 system - you can't add a DSP farm to a Digi001

Pete
Reply With Quote
  #4  
Old 12-30-2001, 11:54 AM
kurt's Avatar
kurt kurt is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Helsingborg - Sweden
Posts: 674
Default Re: Used 4 Chip PCI Farm Card

but you can use it with the Mix system,it´s very usefull.(if it not need an upgrade?) [img]images/icons/grin.gif[/img]
__________________
MBP early 2011. Apple MacPro 5.1 12Core ”Westmere”. DeckLink HD Extreme 3D+. OS X10.10.5
PTN|10-11. PTN|HD|10-11-12. 16 x 16 HD I/O - 16 x 16 192 I/O Lots of gear.

http://www.mmvstudios.com
Reply With Quote
  #5  
Old 12-31-2001, 07:07 AM
Lee Blaske Lee Blaske is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN U.S.A.
Posts: 3,625
Default Re: Used 4 Chip PCI Farm Card

Sounds like a vintage farm. If it is, keep in mind that some of the newer software won't work on it. Also, depending on the age of the card (and parameters of your current system), you might need to send it into Digi for a rev. Check Digi's compatibility documents.

Lee Blaske
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amp Farm HD chip usage Ed Kish Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-24-2002 05:27 PM
Lexiverb uses one chip so why not get an old farm? loopengine General Discussion 3 03-02-2001 08:12 AM
Plug-Ins on the first chip of a DSP Farm I jeffro Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-08-2000 06:00 PM
Farm Card Chip? Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-01-2000 10:32 PM
Bad chip on DSP Farm ???? HoosierSnd Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-19-2000 02:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com