Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-08-2007, 01:56 AM
rreverman rreverman is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Default PT 7.4 crashes when adding tracks

Hey all,
I have a Macbook 2.2, 4 gig ram running PT 7.4 on Leopard and I'm one of the few that it actually works for the most part. I came across a problem when adding my 17th track, PT crashes with no error message at all. It just crashes. My Mac is configured for optimal performance with PT as Digi recommends and I believe all updates from Digi and Mac are installed. This may be a problem with PT vs. Leopard, not sure. Can anyone help?

Happy holidays,
Tks
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2007, 03:24 PM
jimmyriserock jimmyriserock is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 46
Default Re: PT 7.4 crashes when adding tracks

Digidesign dont support leopard yet at all, so unfortunately you wont get any advice from them regarding protools and leopard until they release an official update, and that could be ages.

In the meantime I'd seriously consider downgrading my OS (to 10.4). There's a tutorial on how to do that on this board somewhere.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Random Crashes after adding LAN BroomPole Post - Surround - Video 2 01-10-2011 11:11 AM
Adding a midi track crashes protools immediately citi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-19-2007 09:30 AM
Crashes When Adding Markers !!!!!! jomeo69 Pro Tools M-Powered (Mac) 2 02-17-2007 08:27 AM
Adding silence to tracks JohnnyT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-21-2005 08:46 PM
freeze when adding tracks jes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-24-2002 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com