Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2003, 01:14 AM
Benjiman Benjiman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Las Vegas
Posts: 19
Default 6.1 locks up my laptop everytime

kernel panic everytime I start a session. what or why?

m-box 6.1 PT 10.3 panther on a mac g4 867 mhz Tibook

is it panther?

(and I have the real seed of panther. not a illegal copy)
__________________
Thanks,
-Ben
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2003, 02:07 AM
Vaphoron Vaphoron is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Frederick, MD
Posts: 2,539
Default Re: 6.1 locks up my laptop everytime

My guess would be Panther. I have had an Mbox running 6.1 with no problems since the day it came out. I am running 6.1 on OSX 10.2.6 on a TiBook 1Ghz. I have had plenty of problems with other applications while I have my Digi002 hooked up though. It seems like everything crashed on my laptop with a firewire drive and the Digi002 hooked up.
__________________
- Jason
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10 keeps crashing everytime I use it ! Toadwick macOS 7 06-21-2012 03:27 PM
PT 8 Crashes everytime i hit play machino 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-25-2009 08:26 AM
PT asking me for password everytime I open it... TheLP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-30-2006 06:55 PM
PLEASE help! LE crashes at DAE objects everytime Louis61750 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-25-2006 12:31 PM
I/O config changes everytime... digifriend 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-20-2003 04:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com