Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2012, 01:44 PM
bashville bashville is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: New York
Posts: 1,119
Default D-Command in Argosy Desk

Selling my D-Command

I hope it's OK to link to this here:

http://duc.avid.com/showthread.php?p...38#post1931638

I'm not sure how many that follow this sub-forum ever click over to "Buy and Sell"!

Thanks for letting me post it.

Kevin
__________________
HD-Native, PT2018, 192, 3.2 Quad MacPro 5,1, 16 Gig, Sierra
Reply With Quote
  #2  
Old 05-25-2012, 02:59 PM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 966
Default Re: D-Command in Argosy Desk

Just looked at your picture and got a question:

What is that 16buttons stripe on your D-Command ?
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2012, 12:28 AM
Chris Lambrechts's Avatar
Chris Lambrechts Chris Lambrechts is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Location: Belgium
Posts: 2,027
Default Re: D-Command in Argosy Desk

programmable macros strip

http://xkeys.com/xkeys/xk16stick.php
__________________
Chris Lambrechts
Applications Specialist- Live Sound
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2012, 05:24 AM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 966
Default Re: D-Command in Argosy Desk

Quote:
Originally Posted by Chris Lambrechts View Post
programmable macros strip

http://xkeys.com/xkeys/xk16stick.php
Thx a lot for the info & sorry for hijacking the thread !
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #5  
Old 06-07-2012, 10:34 AM
bashville bashville is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: New York
Posts: 1,119
Default Re: D-Command in Argosy Desk

thanks Chris!
__________________
HD-Native, PT2018, 192, 3.2 Quad MacPro 5,1, 16 Gig, Sierra
Reply With Quote
  #6  
Old 07-07-2012, 04:25 PM
bashville bashville is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: New York
Posts: 1,119
Default Re: D-Command in Argosy Desk

OK the D-Command is sold, currently still have the Argosy for sale--

see my new post in "Buy and Sell"--thanks!

http://duc.avid.com/showthread.php?t=325144

Kevin
__________________
HD-Native, PT2018, 192, 3.2 Quad MacPro 5,1, 16 Gig, Sierra
Reply With Quote
  #7  
Old 07-08-2012, 06:00 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,457
Default Re: D-Command in Argosy Desk

Quote:
Originally Posted by bashville View Post
OK the D-Command is sold, currently still have the Argosy for sale--

see my new post in "Buy and Sell"--thanks!

http://duc.avid.com/showthread.php?t=325144

Kevin
How much did you get for it? Would be nice for others to know the real market value.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ARGOSY DESK for Pro Control JSProductions777 Buy & Sell 2 04-19-2016 11:36 AM
FS: Control 24 w/argosy desk Stibbo Buy & Sell 0 01-20-2013 07:11 PM
FS: Argosy Mirage desk custom fitted for 24-chan D-Command bashville Buy & Sell 1 07-11-2012 09:14 PM
lcd monitor arm on a argosy desk vdz415 ICON & C|24 7 10-09-2009 10:08 AM
What Desk do you use for your C24? Argosy? seeds ICON & C|24 16 08-26-2002 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com