Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2019, 05:50 PM
Dermott Dermott is offline
Member
 
Join Date: Jul 2019
Location: Rushworth
Posts: 1
Default Pro tools 10 Error Image corrupted

Hello Avid community, I'm having a problem downloading pro tools 10. The error is as follows: Pro_Tools_10.3.10_Mac.image data corrupted.

My system is as follows:

OS: High Sierra
MacBook Pro (Early 2011)
Processor 2.7 GHz intel Core i7
Memory: 16GB 1600 MHz DDR3
Graphics: Intel HD Graphics 3000 512 MB

My Pro tools product is as follows:

Perpetual Product
Standard support
Education
Active

I have searched google high and low, tried reinstalling pro tools multiple times, uninstalling PT12 and then installing 10 to no avail. Pro tools 10 did work on my old OS so I'm thinking it could be High Sierra at fault but I also came across Avid devs handing out links to people with the same problem.

Anyone with any advice or solutions would be highly appreciated. Thank you in advance.

-J.M
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2019, 07:03 AM
musicman691 musicman691 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,882
Default Re: Pro tools 10 Error Image corrupted

Even if you could get PT10 downloaded and installed it won't run right. There's a whole host of issues with the blank insert menus thing, importing audio via the drop down menu, etc.

I have to ask - you have PT 12 why do you need PT10? If you really need to run PT 10 split your system drive into two partitions and put OSX 10.8.5 on there to run PT 10 and leave the High Sierra partition alone. Partitioning is easily done inside OSX.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Authorization error: Pro Tools cannot run because it is corrupted (HELP) sinalol Pro Tools 10 3 06-05-2016 01:01 PM
ERROR: Pro Tools 10 Installer image data corrupted.HEEEELP!!! thebandwood macOS 23 07-08-2013 11:00 PM
Pro Tools 9.02 Update Image Data Corrupted. Jwhitehead333 macOS 11 05-02-2011 03:40 AM
Avid plesse read - PT 9.0.2 Disk Image corrupted filobus macOS 13 04-26-2011 02:18 AM
'PNG' image GUI error nod25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-26-2006 03:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com