Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2016, 11:00 AM
codyjtapp codyjtapp is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Louisville
Posts: 36
Default Weird ticking sounds in recording.

I run a Windows 10 AMD 10 Lenovo laptop. I was trying to see if there is anyway to get rid of this annoying tiny digital clicking sounds that I keep hearing. [Link on bottom GO TO 0:25 and its an example, it gradually gets worse too. How can I get rid of it? If there is a way. Also, I guarantee it's not sound clipping because I set the volume pretty low. like -8.5. Thanks

https://soundcloud.com/cody-tapp-3/troubleshooting-file-for-pro-tools-forum-disregard
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2016, 04:11 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,612
Default Re: Weird ticking sounds in recording.

Tends to happen if you're recording to your system drive instead of a qualified dedicated secondary drive. But with almost no info on your system, we're just guessing.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Mix I/O playbacks making weird distorted sounds. mungajah Pro Tools M-Powered (Mac) 9 11-08-2010 04:22 PM
Sound Replacer sounds weird BlueThursday 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 03-23-2009 12:09 PM
mbox clicking, ticking and interference sounds Yoryiboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-24-2009 01:23 PM
weird sounds after2/3 hours on mbox2 pauljaw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-10-2007 09:36 AM
weird sounds after2/3 hours on mbox2 pauljaw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-10-2007 09:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com