Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-25-2018, 08:44 PM
Gyrobob Gyrobob is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Newnan, Ga
Posts: 6
Default Can't finish install. Error 1308 ... reel_tape_flanger.122.5.html

I have been trying to get Pro Tools First installed for over a week now.

I uninstalled the first version because it may not work with Windows 7. Then I downloaded and tried to install 12.8.3

Now I get this message:

============================
Pro Tools Installer Information

Error 1308.source file not found:
C:\Users\rwr\appdata\local\temp\...\reel_tape_flan ger.122.5.html
Verify that the file exists and that you can access it
==============================

How do I fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-31-2018, 11:22 AM
Gyrobob Gyrobob is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Newnan, Ga
Posts: 6
Default Re: Can't finish install. Error 1308 ... reel_tape_flanger.122.5.html

Problem went away. How do I delete this thread?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VERY Frustruated from 1308 error Gruvchild Pro Tools 11 2 02-15-2015 05:33 PM
Error 1308 installing Air Creative Collection sinnott4 Pro Tools 11 4 01-23-2015 08:21 PM
Error 1308 while trying to install 10.3.8 JGlen Pro Tools 10 10 12-24-2013 02:22 PM
Cant finish install, some weird error AJSPOON 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-02-2008 12:13 PM
5.2.1 Install Problems - CreatAccount.html not found macgyver 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-27-2002 06:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com