Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2015, 07:53 AM
jachodun jachodun is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Owidz ul. SZKOLNA 8/1
Posts: 1
Default Lost activation card, before activation

Hi ! Sorry, but i can't find suitable topic for my problem. I am new user of PRO TOOLS. I bought 5 months ago PT 10, and it worked without AVID activation. Now I decided to activate for upgrade, but unfortunately i lost my ACTIVATION card during moving house. What can I do to renew my activation card? When i register on ilok account, it was automatically fit my ilok account to my license which was on ilok, but after that IT starts to ask me for Ilok ( standard message - ERROR, PLEASE INSERT ILOK ...).

Before all operations, when i checked ilok in Ilok license manager - license was recognized as unknown, but PT worked.

I will be grateful for any help.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2015, 08:04 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Lost activation card, before activation

The Pro Tools 10 license is already activated and installed on your iLok account (jachodun).

So this sounds more like it could be an issue with the USB connection. Try a different USB port, USB 2 if you have one. Or a USB hub if you have one.

If it is a problem in communicating with the iLok and your iLok account, follow the Sync/Repair steps listed here:
http://duc.avid.com/showthread.php?t=340359
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost plug-in bundle activation card. kuresubliminaughty Getting Started 2 12-29-2013 09:43 AM
Lost Activation Code - PLEASE HELP!!! katiemfisher Pro Tools M-Powered (Mac) 1 05-17-2010 09:24 AM
Lost my serial / activation. rune_sm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-03-2008 11:07 AM
Lost my activation code fadein 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-03-2005 03:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com