Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2012, 09:07 AM
ruxandra ruxandra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bucharest
Posts: 9
Default Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

Hello,

I have upgraded from PT9 to PT10.

After successfully installing PT 10 and Avid Virtual Instruments 10, I was prompted that some plugins (including Mini Grand, Xpand, Boom, etc. were not found). After manually copying the files in C:\Program Files\Common Files\Digidesign\DAE\Plug-Ins
, Mini grand, Boom and Xpand were restored but Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are still missing.

I couldn't locate the missing plug-ins anywhere and have uninstalled/reinstalled AVI/PT 10 on multiple occasions.

Also, please note that I have worked with the PT 10 free trial on the same laptop for the last month and it worked FLAWLESSLY - which makes me believe that the update from 9 to 10 could have been made easier and more efficient if that would have been indeed the interest behind the entire setup.

Please let me know what is it that I can do to make this work.

Your help is so much appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-29-2012, 08:00 AM
ruxandra ruxandra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bucharest
Posts: 9
Default Re: Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

Hey guys,

Could any of you send me the Click.dpm or Click.dp? I've searched for it everywhere and I just cannot find it.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2012, 05:17 AM
ruxandra ruxandra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bucharest
Posts: 9
Default Re: Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

Messages I get:


--------------------------------------------------------------------------------
Notes
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Missing or inactive plug-ins
--------------------------------------------------------------------------------
Track "Click" Insert A ("Click") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
Track "Reverb Return" Insert A ("D-Verb") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
Track "Delay Return" Insert A ("Extra Long Delay II") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
Track "Chorus Return" Insert A ("Short Delay II") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
--------------------------------------------------------------------------------
Missing Stems
--------------------------------------------------------------------------------
The input path "A 1" was made inactive because its stem is missing.
The input path "A 1" was made inactive because its stem is missing.
The input path "A 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "A 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "A 1" was made inactive because its stem is missing.

--------------------------------------------------------------------------------
Notes
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Missing or inactive plug-ins
--------------------------------------------------------------------------------
Track "Verb" Insert A ("AIR Reverb") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
Track "HORNS" Insert A ("Compressor/Limiter Dyn 3") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
Track "MASTER" Insert A ("maxim") has been made Inactive because the plug-in is not present in the plug-ins folder.
--------------------------------------------------------------------------------
Missing Stems
--------------------------------------------------------------------------------
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
The input path "In 1-2" was made inactive because its stem is missing.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-05-2012, 05:22 AM
ruxandra ruxandra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bucharest
Posts: 9
Default Re: Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

SiSoftware Sandra

ID
Host Name : Ruxandra-PC
Workgroup : WORKGROUP

Computer
Model : Dell Inspiron N5010
Serial Number : GVCBXM1
Chassis : Dell Portable
Mainboard : Dell 005WC3
Serial Number : .GVCBXM1.CN701660BB00NR.
BIOS : Dell A08 09/13/2010
Intel vPro : 6.00.30.1203
Total Memory : 2.93GB DDR3 SO-DIMM

Processors
Processor : Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz (2C 4T 2.66GHz/2.8GHz Turbo, 1.73GHz IMC, 2x 256kB L2, 3MB L3)

Chipset
Memory Controller : Dell Core (Arrandale) Mobile DRAM Controller 133MHz FSB, 2x 1.5GB DDR3 SO-DIMM 2x 532MHz (1GHz)

Memory Module(s)
Memory Module : Samsung M471B5773CHS-CH9 2GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)
Memory Module : Samsung M471B2874EH1-CH9 1GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 5-34-10-5)

Video System
Video Adapter : ATI Mobility Radeon HD 5470 (80 SM5.0 750MHz, 512MB DDR3 1.6GHz 64-bit, PCIe 2.00 x16)

Graphics Processor
Compute Shader Processor : ATI Mobility Radeon HD 5470 (80SP 750MHz, 512MB DDR3 1.6GHz 64-bit)

Storage Devices
Seagate ST9320423AS (320.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache) : 298GB (C:) (D:)
TSSTcorp DVD+/-RW TS-L633C (8.5GB, SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : 8GB (E:)

Logical Storage Devices
System Reserved : 100MB (NTFS)
Hard Disk (C:) : 68GB (NTFS) @ Seagate ST9320423AS (320.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache)
Hard Disk (D:) : 230GB (NTFS) @ Seagate ST9320423AS (320.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache)
Pro Tools Loops (E:) : 8GB (CDFS) @ TSSTcorp DVD+/-RW TS-L633C (8.5GB, SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller 1 : Dell HM57 LPC Interface Controller
LPC Legacy Controller 1 : Winbond WPCE775LA
Audio Device : Dell P55/PM55/3400 High Definition Audio
Audio Codec : Integrated Device Tech 7605h
Audio Device : Dell Manhattan HDMI Audio [Mobility Radeon HD 5000 Series]
Audio Codec : ATI (AMD) HDMI Audio
Disk Controller : Dell P55/PM55/3400 6 port SATA AHCI Controller
USB Controller 1 : Dell P55/PM55/3400 USB2 Enhanced Host Controller
USB Controller 2 : Dell P55/PM55/3400 USB2 Enhanced Host Controller
SMBus/i2c Controller 1 : Intel ICH SMBus

Printers and Faxes
Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour)
Fax : Microsoft Shared Fax Driver (200x200)

Network Services
Wireless Adapter : DW1501 Wireless-N WLAN Half-Mini Card (802.11n (HT), AES-CCMP, 72Mbps)

Power Management
Battery No 1 : SMP DELL 8NH550A 49.25Wh/3.93Ah

Operating System
Windows System : Microsoft Windows 7 Home 6.01.7601 (Service Pack 1)
Platform Compliance : x86

Windows Experience Index
Current System : 5.0
Reply With Quote
  #5  
Old 03-05-2012, 08:57 AM
ruxandra ruxandra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bucharest
Posts: 9
Default Re: Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

Ok, now it works!!!

The problem was that I had installed the driver of the Mbox 3 before installing PT 9. Later I uninstalled PT 9 and installed PT 10 ...

Anyways, the main issue in my opinion has to do with the confusing/ not clearly expressed steps to follow when updating from PT 9 to PT 10 via online download. That in my opinion happens mainly because it is not made clear if one needs to uninstall PT9 et all completely to update to PT 10 or if it will automatically update (like PT 10 to PT10.01)

What I DID was:

- Unistall ALL AVID + Digidesign programs from Control Panel (checking by Publisher)
- Install PT 10
- Install VI 10
- Install Driver Mbox
- ONLY THEN start PT Session.

Then it works!!
Reply With Quote
  #6  
Old 06-20-2012, 04:20 PM
sollus sollus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: usa
Posts: 1
Default Re: Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

I just uninstalled everything for the fourth time, then i installed pro tools 10.2 and then the driver like you said.still when i open the template for the house genre Boom and Xpand2 are grey. it says that they are inactive. also when i do a search for Xpand2.dll nothing shows up =( . if anyone could help it would be great
Reply With Quote
  #7  
Old 06-20-2012, 05:29 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,409
Default Re: Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE

The VIs are a separate install.

Cheers,
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Extra Long Delay II" Plugin missing mswcpt macOS 5 03-04-2014 09:18 AM
Where Did Extra Long and Short Delay II Go? Trailerman Pro Tools 10 6 01-18-2012 01:57 AM
short vs long delay compensation sonic koka Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-08-2009 06:32 PM
DIGI, PLEASE FIX EXTRA LONG DELAY BUG.....! M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-29-2007 02:40 AM
ADC, Short delay or Long dalay?? bobo mark Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-24-2006 06:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com