Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2007, 02:19 PM
M2E M2E is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Kakalaka
Posts: 956
Default Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

Here is the link.

http://web.mac.com/kakalakakoffee/

At the top select "Movie"...By the way, This Is Not A Movie!!! Just a picture shot of a "New Session".

Also use

Name- guest
Password- artist

Thanx In Advance for checking this out.....

M2E
__________________
Mac Pro 2.66ghz/PTHD3-10.3.10/OS 10.9.5/192 /16 Gigs Of RAM

New YouTube Channel https://www.youtube.com/watch?v=HaZYp2wNomc
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2007, 03:01 PM
Andre Knecht Andre Knecht is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,191
Default Re: Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

Marc,

when I follow the link and go to the movie page, I don’t get a movie, but just a giant, static screenshot. Is it me?
__________________
Andre Knecht

We’ll fix it in the shrink-wrap. (Frank Zappa)

.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-2007, 03:31 PM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

You, and me.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #4  
Old 08-12-2007, 03:41 PM
M2E M2E is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Kakalaka
Posts: 956
Default Re: Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

Quote:
You, and me.
Sorry, I should have mentioned that it just a picture shot only...NOT A MOVIE....

Sorry bout that guys.
I will try to make a movie of it if Digi doesn't fix it by then. I really don't know how to use the iMovie yet. This will kind of make me learn.
Can I shoot it with a iChat Camera? Does anyone know?

Thanx

M2E
__________________
Mac Pro 2.66ghz/PTHD3-10.3.10/OS 10.9.5/192 /16 Gigs Of RAM

New YouTube Channel https://www.youtube.com/watch?v=HaZYp2wNomc
Reply With Quote
  #5  
Old 08-12-2007, 05:13 PM
bbob bbob is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: nashville, tn USA
Posts: 212
Default Re: Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

Quote:
Here is the link.

http://web.mac.com/kakalakakoffee/

At the top select "Movie"...By the way, This Is Not A Movie!!! Just a picture shot of a "New Session".

Also use

Name- guest
Password- artist

Thanx In Advance for checking this out.....

M2E
When I read your first post and you said "This is not A Movie!!! Just a picture shot".............. I figured it was not a movie.
BT
__________________
HD2 Accel
PT 7.4
OS 10.5.4
MacPro 8 core
www.btruitt.com
Reply With Quote
  #6  
Old 08-12-2007, 07:54 PM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 745
Default Re: Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

Hi Marc,
you can't open any more Extra Long Delays as the six chips left (the last two of each card) are Accel chips without RAM, mainly qualified for doing many EQs or compressors that don't need RAM on the DSP.
I once had the same problem with Waves plug-ins. I had old versions (pre Pro Tools 7) and wasn't allowed to download newer ones (no WUP). Each instance of the Waves DeEsser started on a new chip and no other plug could share that DSP.
Maybe it's only an incompatible version of the plug?

Kind regards

Mark
__________________
Mac Pro 2010 3.66 GHz six Cores, HD Native, 192 I/O, Avid Dock, Artist Mix and Pro Tools Ultimate
Mac mini 2018 i5 64 GB RAM, RME Fireface, Pro Tools 2019, Euphonix MC Control
Reply With Quote
  #7  
Old 08-12-2007, 10:18 PM
M2E M2E is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Kakalaka
Posts: 956
Default Re: Extra Long Delay BUG!!! Now With Picture To Prove It!!!

Quote:
Hi Marc,
you can't open any more Extra Long Delays as the six chips left (the last two of each card) are Accel chips without RAM, mainly qualified for doing many EQs or compressors that don't need RAM on the DSP.
I once had the same problem with Waves plug-ins. I had old versions (pre Pro Tools 7) and wasn't allowed to download newer ones (no WUP). Each instance of the Waves DeEsser started on a new chip and no other plug could share that DSP.
Maybe it's only an incompatible version of the plug?

Kind regards

Mark
You know, I never knew that. So the last two chips are w/o Ram. Thanx for that info.
So digi, do you think this could be a cs fix or what?

Thanx

M2E
__________________
Mac Pro 2.66ghz/PTHD3-10.3.10/OS 10.9.5/192 /16 Gigs Of RAM

New YouTube Channel https://www.youtube.com/watch?v=HaZYp2wNomc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extra Long Delay Stereo Ping Pong issue arb232 Pro Tools 10 0 07-24-2013 08:59 PM
Click, D-verb, Extra Long Delay II, Short Delay II are missing in PT10 UPGRADE ruxandra Windows 6 06-20-2012 05:29 PM
Where Did Extra Long and Short Delay II Go? Trailerman Pro Tools 10 6 01-18-2012 01:57 AM
DIGI, PLEASE FIX EXTRA LONG DELAY BUG.....! M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-29-2007 02:40 AM
Plugin Sharing Bug!!!! Extra Long Delay M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 07-08-2007 05:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com