Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2006, 06:19 PM
chunkymutt chunkymutt is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: ORLANDO, FL
Posts: 35
Default audible pops and clicks on playback/pt 6.4/mbox

hey all.
i had this problem before and it went away but it is now back.
i am hearing pops and clicks on playback.
it went away after doing a few reboots a while back, but that is not doing the trick this time.
any helpful ideas? solutions?
thank you kindly.

rick
Reply With Quote
  #2  
Old 03-28-2006, 06:25 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,312
Default Re: audible pops and clicks on playback/pt 6.4/mbox

Do you have anything attached to the SPDIF jacks? If so, you need to sync PT to SPDIF. If not, maybe try a different USB port(best are ports that are mounted directly on the mobo). Make sure you don't have any other program open that is trying to use the Mbox for audio.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox (regular) 3rd gen with pt9 playback pops and clicks jonnystrides FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 12 05-01-2013 09:24 AM
Mbox 2 w/ Pro Tools 8, clicks and pops during record and playback ssiimm85 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 09-27-2010 06:11 PM
Why do imported files have audible clicks & pops?? SHIRK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-10-2005 06:37 PM
Pops and Clicks during playback robja2323 Pro Tools TDM Systems (Mac) 26 01-07-2003 04:11 PM
RME ADI 8 PRO: audible pops & clicks Jim S 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-26-2001 03:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com