Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2019, 06:54 AM
danyg danyg is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Belgium
Posts: 169
Default Eu vat

I have 4 PT licences and the Avid support told me that I have to ask for a VAT refound every month because I don't pay upfront for one year.
REALLY? 4 times a month a support ticket? Because the system doesn't deduce the VAT upfront. The bill is coming from Digital River/Ireland. It should be automatically corrected.

With every other brand I have an "account with VAT number" it's automatically deduced.
__________________
Mac Pro 12 core 3.46Ghz - 64 Gb ram - SSD 500 Gb - HD1 2T - HD2 2T - OS 10.10. - Mac Book Pro retina- OS 10.10. - SSL Alphalink convertor - Pro Tools 12 native - SSL Matrix console - Logic Pro X
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2019, 03:51 PM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,132
Default Re: Eu vat

This sounds worrysome.
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools Ultimate 12.5 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V19.9.1 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2019, 07:58 AM
danyg danyg is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Belgium
Posts: 169
Default Re: Eu vat

yes, it does sound strange

AVID ?

no one here ?
__________________
Mac Pro 12 core 3.46Ghz - 64 Gb ram - SSD 500 Gb - HD1 2T - HD2 2T - OS 10.10. - Mac Book Pro retina- OS 10.10. - SSL Alphalink convertor - Pro Tools 12 native - SSL Matrix console - Logic Pro X
Reply With Quote
  #4  
Old 12-11-2019, 01:13 AM
danyg danyg is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Belgium
Posts: 169
Default Re: Eu vat

AVID ? moderator ?
__________________
Mac Pro 12 core 3.46Ghz - 64 Gb ram - SSD 500 Gb - HD1 2T - HD2 2T - OS 10.10. - Mac Book Pro retina- OS 10.10. - SSL Alphalink convertor - Pro Tools 12 native - SSL Matrix console - Logic Pro X
Reply With Quote
  #5  
Old 12-11-2019, 05:43 AM
Marsdy Marsdy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: England
Posts: 1,727
Default Re: Eu vat

It’s not just Avid. Apple won’t subtract the VAT or even give you a VAT receipt on Logic and FCP.
__________________
Dave Marsden
UK
Avid HDX1, PT12 HD, HD I/O 16x16, Avid S6 M10 24-5, 2013 12 Core Mac Pro. Robby The Robot meter bridge ornament.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com