Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2008, 01:55 AM
saintorr54 saintorr54 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: New York City
Posts: 2
Default Oxygen 8 and Transfuser

Could somebody please help? I can't get my little Oxygen 8 to work with Transfuser...any advice? I downloaded drivers, and set up in Audio Set up--it does appear...but I can't get a sound out of it....on Mac X here...
Thanks in advance---storr54@gmail.com

Not sure how to use this forum....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installing Transfuser full on Transfuser trial wfasano Virtual Instruments 2 06-30-2009 04:14 AM
oxygen 49 nickofeden Virtual Instruments 0 08-04-2008 10:10 AM
Anyone here with a PC and Oxygen 8 AubreyT MIDI 0 06-30-2006 12:11 PM
oxygen 8 Edson MIDI 4 10-02-2005 11:33 PM
oxygen 8 Edson Pro Tools M-Powered (Win) 1 09-27-2005 09:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com