Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-31-2012, 07:31 AM
abes abes is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Wales
Posts: 83
Default Clips are totally destroyed after 'import session'

Hi all,

I'm just in the process of combining my reels for a film. All sessions imported fine with all the audio referencing from the correct drives etc.

So I played back a section to check dialogue sync, and I absolutely did a huge load in my pants after what I heard.

Everything was playing and sounding ok, then from nowhere, a wall of distortion and destroyed audio was playing back. Bear in mind, I was playing back at 85db, and the levels peaked and clipped all over the place.

I have no idea what has happened, and it only seems to be the dialogue tracks.

Is it something to do with my OMF's, because they have been a problem for me in the past.

Im on PT 10.2.0

Anyone else come across this before?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-31-2012, 09:00 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,209
Default Re: Clips are totally destroyed after 'import session'

Try the import again, but force Pro Tools to copy the audio instead of referencing the OMFs.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AAF import - no actor names in clips HDXSound Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 12-11-2013 10:11 AM
When I import audio (MP3) its to loud(clips) Violet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-24-2008 06:40 PM
Clips snap to session start? Frank Kruse Post - Surround - Video 7 09-26-2005 02:49 PM
OMF export from FCP3 clips on import into PTLE6.1 brinaddison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 10-09-2003 09:36 AM
My session is destroyed !!!!!!!!!!!!!!! DanyL 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 10-11-2002 11:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com