Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-06-2010, 12:24 PM
rgalpin rgalpin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: DC
Posts: 7
Default import session data without audio data

is there a way to import session data without importing the playlists and accompanying audio files?

i know there are options to as to how to connect to existing files or copy and make new media. i don't want any of that. i just want the track and all it's setting, plugins etc...

this is the way i begin every project. import session data and then have to go through the meticulous process of deleting all the files yada yada...

shouldn't there just be an option that says - "No playlists thank you!"

??

Any ideas out there?

Thanks
-Rob
Reply With Quote
  #2  
Old 08-06-2010, 12:36 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: import session data without audio data

Track Data to Import (Track Attributes) is HD Only and DVTK2/CPTK LE Only.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 08-06-2010, 12:37 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: import session data without audio data

Quote:
Originally Posted by rgalpin View Post
is there a way to import session data without importing the playlists and accompanying audio files?
Yes, there is, but...

Quote:
Originally Posted by rgalpin View Post
shouldn't there just be an option that says - "No playlists thank you!"
There is, but you have to purchase the DV Toolkit 2 or the Complete Production Toolkit to get that feature.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12

Last edited by spkguitar; 08-06-2010 at 12:38 PM. Reason: Damn, Aaron beat me to it...
Reply With Quote
  #4  
Old 08-06-2010, 01:08 PM
rgalpin rgalpin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: DC
Posts: 7
Default Re: import session data without audio data

thanks - figured out how to click in the top timeline abd the Ctrl+A selects everything for easy deletion.

also figured out that the dialog box that says you are going to "DELETE the files permanently from the disk" when clearing the regions - it means that you will delete the files you copied only not the ones from the session you imported from IF you imported with the "Copy from source media" checked.

so - that's better than what i was doing - thanks for the info. it forced me to find a way to do it without spending money!
Reply With Quote
  #5  
Old 08-06-2010, 01:12 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: import session data without audio data

Quote:
Originally Posted by rgalpin View Post

so - that's better than what i was doing - thanks for the info. it forced me to find a way to do it without spending money!
U should pay SPK then
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #6  
Old 08-06-2010, 01:13 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: import session data without audio data

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
U should pay SPK then
Somebody should!
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #7  
Old 08-06-2010, 01:21 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: import session data without audio data

Quote:
Originally Posted by spkguitar View Post
Somebody should!
A penny a post
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #8  
Old 08-06-2010, 01:24 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: import session data without audio data

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
A penny a post
I'd go for that.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #9  
Old 08-06-2010, 01:27 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: import session data without audio data

Heck, i'd settle for the $50 upgrade to my DV Toolkit 2 so that I could actually use the feature we're talking about!

Then again, the CPTK looks nice...
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #10  
Old 08-06-2010, 01:49 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: import session data without audio data

Quote:
Originally Posted by spkguitar View Post

Then again, the CPTK looks nice...
I can live without mine!!!
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import Session Data takes in unwanted audio Arno Peeters Pro Tools 9 8 02-09-2011 06:25 AM
Audio files are missing when i import session data ... montreal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 19 02-25-2010 12:50 PM
import 5.1 session data or audio Fritz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-11-2009 07:35 PM
Loosing Audio Files after import Session Data deanguidry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-10-2009 06:18 AM
Import Session Data Bug? Audio not playlisted at all SmokinBaldMonkey Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-07-2008 02:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com