Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2007, 11:45 AM
deardaddy deardaddy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Belgium
Posts: 382
Default Import track color in import session data

Hi,


I made several session templates in wich I use specific track colors for each kind of track.
I could not find a way to import those track colors when I do a import session data.

Am I missing something ?

Thanks for your help.


Pascal
__________________
Pascal Zander
Stand up
Audio recording & post
www.standup.be
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2007, 12:03 PM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Import track color in import session data

I noticed this too...are you using the "hidden feature" (entire tracks colored)?
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 06-10-2007, 01:27 PM
deardaddy deardaddy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Belgium
Posts: 382
Default Re: Import track color in import session data

in some session yes

The track color iss really helpfull in the music and post work, it would be so nice to be able to import that.
I find the import session data feature much more efficient than the usual template function (you don't have to worry about the location of the files anymore).
__________________
Pascal Zander
Stand up
Audio recording & post
www.standup.be
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2007, 07:48 AM
TCDet TCDet is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Detroit
Posts: 903
Default Re: Import track color in import session data

Maybe the same topic (?).
Window Configuations?
Import into your templated session. (or) Import the session data?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-11-2007, 05:34 PM
BGee BGee is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 122
Default Re: Import track color in import session data

This bugs me too. Track colors and even more importantly track comments do not get imported. And also the track comments text field is still buggy since PT 7.1 in the way it refuses to handle line breaks for the purpose of formatting text (ie, by inserting multiple shift-returns as paragraph breaks). Digi, please fix all of the above.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-11-2007, 06:35 PM
Carl Kolchak Carl Kolchak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: U.K.
Posts: 2,199
Default Re: Import track color in import session data

This is my stock reply re: Templates and track colours.

It may not suit your need exactly as you'd like, but until that data is included in the session data imports (and that must surely happen soon) it's my preferred method.

I hope that helps you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
match track in Import session data window issue dgoodi22 macOS 5 09-06-2013 12:35 PM
Track Show / Hide issues with Session Data Import acacia Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 11-24-2010 03:11 AM
IMPORT SESSION DATA TRACK ORDER ISSUE s_hull 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-21-2008 05:06 AM
Unsexy feat. request #2 - Import session data & track names Starcrash Post - Surround - Video 2 03-18-2007 09:04 PM
Import session data MIDI track out of time propower Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-01-2006 12:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com