Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2015, 12:34 AM
DBK DBK is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Western Canada
Posts: 213
Default Video Window just stopped opening + Crossfades stopped working [SOLVED]

edit: ended up figuring it out
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video suddenly stopped working at 12:30am today ufoclub1977 Pro Tools 11 2 11-02-2013 11:58 PM
002 Drivers have stopped PT opening joe.cavers macOS 2 04-22-2011 01:23 PM
LE 7.4 has stopped opening Bjoern 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-01-2009 07:57 AM
Video Window Stopped Playing milet22 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-28-2008 02:56 PM
PT's 7.3.1 stopped opening on my Mac 10.4.9 Synikal21 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-03-2007 07:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com