Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2019, 11:00 PM
confusedhelp confusedhelp is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 169
Default 16 Level tuning in NI Battery 3

https://m.youtube.com/watch?v=fljtolK9PTU

Can anybody confirm that this can be done in NI Battery 3?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2019, 12:35 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,165
Default Re: 16 Level tuning in NI Battery 3

Same basic procedure. Go to the Cell tab in Battery 3 and click on the cell you want to work with. Click on the Learn button in key range, hit your lower key and then the upper key. Enable the Tracking button right under the Key Range field.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2019, 01:40 PM
confusedhelp confusedhelp is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 169
Default Re: 16 Level tuning in NI Battery 3

So it’s possible? Thank you. I just noticed Battery 3 didn’t have the Key Track like in Battery 4
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2019, 03:57 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,165
Default Re: 16 Level tuning in NI Battery 3

Quote:
Originally Posted by confusedhelp View Post
So it’s possible? Thank you. I just noticed Battery 3 didn’t have the Key Track like in Battery 4
It's there right where I said that it is and it works just like in the video. I know because i tried it (I have both Battery 3 and 4). Slightly different name - that's all. It actually took me more time to write my reply here than it was to do the deed; I haven't used Battery 3 in a couple of years as when I need what Battery covers I use Battery 4.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDX Input Monitoring level changes to previous fader level when disengaged ArtyMorty Pro Tools 12 4 09-29-2015 09:21 AM
Controlling Send Level of a Battery 3 Cell? ianbee Pro Tools 10 2 03-04-2013 03:10 PM
7.3.1 Send level meter just mirrors track level bashville Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 01-16-2007 08:19 PM
Battery standalone vs. Battery TDM Suz-eq Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 08-23-2002 11:47 PM
channel level mirrored in send level meter daveh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-01-2001 01:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com