Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-23-2015, 04:10 PM
senghor senghor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Finland, Europe
Posts: 229
Default Still haven't got my free plugins for Pro Tools 12.2

Still nothing on my account!!

Why release PT 12.2 if Avid is not ready with all the updates.

Avid, please, it's time to put the plugins on my/others account as soon as possible. The wait has been long...

Sometimes it is hard to try to stay and stand with Avid. Pro Tools deserves better!!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2015, 02:11 PM
Dinwiddy Dinwiddy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Littlehampton
Posts: 15
Default Still haven't got my free plugins for Pro Tools 12.2

Avid??
Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2015, 02:48 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,028
Default Re: Still haven't got my free plugins for the 12.2?

You should start a support case via your Avid account to get this resolved.

http://duc.avid.com/showthread.php?t=372324
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.12, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #4  
Old 09-24-2015, 03:43 PM
Dinwiddy Dinwiddy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Littlehampton
Posts: 15
Default Re: Still haven't got my free plugins for the 12.2?

Thanks, will do just that.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-24-2015, 04:49 PM
DRC Music's Avatar
DRC Music DRC Music is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 320
Default Re: Still haven't got my free plugins for the 12.2?

Quote:
Originally Posted by Top Jimmy View Post
You should start a support case via your Avid account to get this resolved.

http://duc.avid.com/showthread.php?t=372324
Same situation here

I did start a case... 4 hour response time correct? Its been almost 3 1/2 and not a peep
__________________
• Logic 10.4.6

• MacOS 10.14.5 • Mac mini • 6 Core i7 @ 3.2Ghz • 32GB DDR4 • MOTU 828e
Reply With Quote
  #6  
Old 09-24-2015, 07:28 PM
wwittman wwittman is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Westchester, NY, USA
Posts: 490
Default Re: Still haven't got my free plugins for the 12.2?

You guys logged in online and checked your accounts right?

I ask because j was just watching the App manager and assuming they'd show up there, which of course they never did.


I WILL add that they seem well worth having.
__________________
William Wittman
Producer/Engineer
(Cyndi Lauper, Joan Osborne, The Fixx, The Outfield, Hooters...Kinky Boots!)
Reply With Quote
  #7  
Old 09-24-2015, 07:50 PM
DRC Music's Avatar
DRC Music DRC Music is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 320
Default Re: Still haven't got my free plugins for the 12.2?

Yep... checked there as well but Jeffro has found some sort of issue with my account and they are looking into it. *sigh*
__________________
• Logic 10.4.6

• MacOS 10.14.5 • Mac mini • 6 Core i7 @ 3.2Ghz • 32GB DDR4 • MOTU 828e
Reply With Quote
  #8  
Old 09-24-2015, 07:54 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,947
Default Re: Still haven't got my free plugins for the 12.2?

How do I start a case?

I do not get the option Click Access the Support Center

What do I do?
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.4 Antelope Orion 32
Reply With Quote
  #9  
Old 09-24-2015, 08:18 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,947
Default How do I contact Support.

I have Perpetual 12 license.

But I do not see how to contact support.

Very cryptic.

Needs some help.
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.4 Antelope Orion 32
Reply With Quote
  #10  
Old 09-24-2015, 08:22 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,947
Default System ID??

How do I find my System ID?
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.4 Antelope Orion 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bought Pro Tools 9 to 10 upgrade in April, haven't registered, still get 11? sws2h macOS 0 09-04-2013 05:24 AM
Still haven't gotten my two free plugins from Avid! jbkleyla Pro Tools 11 1 08-15-2013 12:27 PM
Still haven't heard from digi about free 7.3 TylerJohnson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 12-12-2006 02:48 PM
Will Pro Tools Free Like my Plugins Notefarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-28-2002 05:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com