Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-04-2007, 04:23 PM
ptle_gal ptle_gal is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: CA
Posts: 5
Default Anyone running PTLE 7.3.x on Win XP? Experiences?

My current setup is 002R, WinXP sp2, PTLE 7.1 on a Dual-Core 3.41Ghz w/2GB RAM + Music Production Toolkit upgrade and 2 UAD-1 cards. So far, everything is running pretty good.

I haven't upgraded to 7.3 yet, and I'm just wondering if anyone with a similar configuration has upgraded and what the experience has been?

Is the jump from 7.1 to 7.3 a fairly significant tax on the CPU/RAM, or if I'm already running 7.1 should I be okay?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-04-2007, 06:11 PM
Obsidian Dragon Obsidian Dragon is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,915
Default Re: Anyone running PTLE 7.3.x on Win XP? Experiences?

The CPU and RAM requirements did not increase from 7.1 to 7.3 so you should be good to upgrade. I'm only not sure about the UAD cards and if you need to update the plugins.
__________________
Obsidian Dragon
Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro14,3
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 3.1 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 16 GB
MacOS 10.15.7 running Protools 2020.12
Reply With Quote
  #3  
Old 09-05-2007, 12:29 PM
ptle_gal ptle_gal is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: CA
Posts: 5
Default Re: Anyone running PTLE 7.3.x on Win XP? Experiences?

Thanks for the info. Yeah, good point re: UAD-1 plugins. I'll check with UA on the plugins before doing any updates.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Experiences running Eleven Rack with a USB3 MacBook Pro or MacBook Pro Retina? Darryl Ramm Eleven Rack 3 09-19-2012 12:22 AM
Running PTLE for Win on an Intel Mac running XP? postmike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-27-2006 12:08 PM
Bundled with PTLE - Experiences? thopman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-18-2004 02:23 PM
open task manager when running PTLE, how much CPU is PTLE supposed to take? Steven5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-30-2002 09:10 AM
PTLE up and running....... Michael J 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-08-2002 04:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com