Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-24-2017, 02:35 AM
Demondrummer Demondrummer is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Surrey, UK
Posts: 14
Default Re: Problems with 192 inputs?

Hi Darryl, thanks so much for your help. I re-read your last email and then sat down with the manual this morning. I've found where I was going wrong. There is a second input menu in setup where you have to map the ins and outs of peripherals - I thought this was all done under the hardware page, but clearly not. For some reason although the hardware page could see everything and identified everything fine, this information did not map across to the second page. When I opened this up, the second batch of inputs was mapped to the digital input. When I re-mapped this to the analogue inputs, everything worked fine. I guess I just need to learn more - it's much more complicated than I expected. But seriously, thanks for your help and guidance, I've learned loads and I now have both 192s working together and I now have 24 analogue ins and outs all working perfectly. Thank you, really appreciate your guidance.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with MBOX (3rd Gen) inputs n_torrens 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-12-2011 02:59 AM
Major Problems with +4 inputs smackevin Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 08-04-2010 09:24 PM
Problems with MIC inputs 3 and 4 Endofdays 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-29-2007 01:50 PM
who else has problems with inputs 3, 5 & 7? da BaSsTaRd! 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 42 09-22-2002 04:35 PM
Anybody had problems with inputs 1 and 2? Santos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-27-2002 10:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com