Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2018, 02:22 PM
pmueller pmueller is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Switzerland
Posts: 157
Default Profile LED confusion

Hello

Our first LED from the bottom on our Profile input LED metering ch 12 is not working in stage rack mode. Just does not lit.

If we do Vegas or LED test mode, it lit normally like the others.

What could cause that problem, it doesn't seem to be a faulty LED.

Thanks for any ideas.

Patrick
__________________
Tonkultur.ch remote recording services / Gear in use > | Venue Profile / 2xMadi Option Card / 2x SnakeCard / ANO A-Net / HD4 Accel / PT10HD / 2x HD MADI | Venue S3L-x / PT11HD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Profile With 12.5 mastertstudio VENUE Live Sound Systems 0 04-07-2016 01:04 PM
Please look at my profile 4times4mil 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-24-2006 09:58 PM
Hardware profile confusion Detuned6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-05-2006 02:44 PM
profile caruso7r Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-01-2003 10:55 AM
is there a different HUI profile in 5.0? GROS Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 11-25-1999 11:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com