Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2006, 04:10 PM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,711
Default M-Powered and LE cross-compatability?

  • How much cross compatability is there when moving projects between an M-Powered 7.1 system and an LE 7.1 system? Who's done it? What gets lost?

    Cheers.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2006, 05:01 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: M-Powered and LE cross-compatability?

I do it every day.

Nothing gets "lost".
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 11-19-2006, 01:44 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,711
Default Re: M-Powered and LE cross-compatability?


Cheers Shawn.

I didn't mean lost in the sense of losing a track or something, but of maybe losing a feature one had that the other didn't. So if you were using it in one then it wouldn't appear on the other.

Or are they both virtually the same nowdays? Even with the updates?

I have a 2496 on an old PC elsewhere where I thought it might be worth getting M-Powered.

p.s I've just the discovered the joys of USB flash memory. Why did it take me so long?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-19-2006, 01:52 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,711
Default Re: M-Powered and LE cross-compatability?


Oh. I've just looked at the compatability page and Pentium P3 isn't supported...
Reply With Quote
  #5  
Old 11-19-2006, 04:27 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: M-Powered and LE cross-compatability?

Quote:
Or are they both virtually the same nowdays? Even with the updates?
Yep. The only differences in the software are listed in this chart on my webpage.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #6  
Old 11-21-2006, 05:14 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,914
Default Re: M-Powered and LE cross-compatability?

PTLE 7.0 happily running on a pIII 850 Mhz here (mbox 1)
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #7  
Old 11-22-2006, 04:35 PM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,711
Default Re: M-Powered and LE cross-compatability?


Really? Cos I got a P3 1Gig on the boat now...

Good to hear from you B.
  • "Pling Pling"
    "Who's there?"
    "Bastiaan."
    "Bastiaan who?"
    "uh, Bastiaan from the Netherlands..?"
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002r firmware cross compatability problem Bob Legs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-28-2005 11:52 PM
cross platform compatability simon.livingstone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-28-2001 12:42 AM
Cross platform compatability Stephen Miller Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-28-2000 04:45 PM
Cross platform compatability Stephen Miller Pro Tools TDM Systems (Win) 2 06-27-2000 05:33 PM
Cross platform compatability Stephen Miller Tips & Tricks 0 06-26-2000 03:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com