Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2008, 12:18 PM
scoobydoo scoobydoo is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: NC
Posts: 166
Default No hardware profile in Vista? What do you do?

Do I have to just go in manually and disable everything every time I start up or is there a better workaround?
__________________
You gotta get it in the mic!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-13-2008, 06:13 PM
FrankG FrankG is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Québec City, Canada
Posts: 1
Default Re: No hardware profile in Vista? What do you do?

I think I have the same problem. Can you help us please ?

I do used my Mbox 2 Pro for a month. But recently I had to disconnect it. Today I tried to reconnect it and Windows Vista do not detect my hardware (no profile). I tried to reinstall my Mbox drivers and a Code 10 error occur.

Thank you,

FrankG
Reply With Quote
  #3  
Old 12-13-2008, 06:37 PM
rqstudio rqstudio is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,322
Default Re: No hardware profile in Vista? What do you do?

Don't know how to help you and it's not going to make you feel better about hearing this BUT, I have a Vista laptop and I can plug in my 003 rack or my Mini Dongle at any time w/no problems. I'm not doubting that you're encountering issues but I don't think it's Vista.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-13-2008, 07:47 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: No hardware profile in Vista? What do you do?

I think the OP was referring to the lack of the Hardware Profile feature in Vista...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Vista Optimizations (no hardware profile?) mandal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-10-2008 01:59 AM
Vista: Customized hardware profile for Pro Tools? Geoff Hague 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-17-2007 11:14 AM
Hardware Profile Help Needed JCWarrior 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-31-2006 03:50 AM
Hardware Profile Bug leonardrock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-15-2003 07:15 PM
new hardware profile help lovebone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-19-2002 03:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com