Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2005, 11:08 PM
Gons Deejay Gons Deejay is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Mexico City
Posts: 91
Default No body?


I Been workin on a seeion MIDI, Using My Pentium 4 3.6 Ghz with Intel Motherboard D915PBL, 1 Giga on Ram, Pro Tools 6.7 cs7, Using a M-AUDIO Oxigen 8 as MIDI Controler and E-Mu Proteus 2500 connected in the MIDI Ports of me DIGI 002R, and when I play my session MIDI, don't lighting MIDI OUT Signal from 002R, The Question is? If I need another MIDI Interface, or just my 002R has a bad configuration, Sorry but I'm very New On Pro Tools, Becouse I use Nuendo 2.2.33 On a Motu 828mkII, Cubase SX too, and WaveLab 4.1b.......well What can I do?, Ohh, sorry, I forgot to mention, I have a Laptop too, Hp resent Model, with SP2 from original Windows XP, and After instal Pro Tools, all without problems, and when i run Pro Tools, Laptop restart, with blue screen and you know that, Windows send error! this is by SP2 or what Happen?
__________________
DJ Since 1984, and Producer Since 1999
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2005, 04:40 AM
easyb easyb is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Barcelona
Posts: 85
Default Re: No body?

Hey Gons, I'm sure that you'll find some help here: http://duc.digidesign.com/showflat.p...st767600437207



easyb
__________________
Please excuse my language, but not what I say!
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2005, 03:29 PM
Gons Deejay Gons Deejay is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Mexico City
Posts: 91
Default Re: No body?

Thanks Easyb....by your link
__________________
DJ Since 1984, and Producer Since 1999
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
synchronic any body used BANJAR TERATAI CAPUNG Virtual Instruments 1 06-14-2010 02:35 AM
somw body .......help elvin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-03-2006 08:01 PM
some body have Protools 5.2 for Mac OS9 Jervy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-09-2005 11:29 AM
Would any body know shea Pro Tools M-Powered (Mac) 0 06-20-2005 04:20 PM
Did Any body try SCII+ in XP? MarioC 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-31-2002 07:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com