Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-02-2017, 03:35 PM
RickO RickO is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: los angeles
Posts: 3
Default 6.0 to 6.1 update for Mac

Can anybody help with a link to the Pro Tools 6.0 to 6.1 update for Mac?
I have the link to the old download form page, but I get a

"Datasource digi_base could not be found. ..."

error.

10.2.8 on a G4
I know it's old, but I use it
Thanks to anyone that can help!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-02-2017, 04:42 PM
Dan IceWood Dan IceWood is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: London, UK
Posts: 103
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

I hate to say it but I think you are about 10 years too late
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2017, 06:02 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,166
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

I have it!
It's called just "Pro Tools 6.1" and it's 23.6mb.
Unshure about the file type, but I guess it's a .sit.

I also have 6.4 (33mb), which I remember using for a very long time, and as very stable.

I assume you have authorization serial number.

Send me a PM with a mail adress, and you'll get a download link from WeTransfer.

(Hi, my name is Ben and I'm an archiving psychotic.)

Edit: It's actually very late here in Scandinavia right now, so I'm going to bed very soon. But I'll take care of this tomorrow.

Last edited by Ben Jenssen; 08-02-2017 at 06:13 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-03-2017, 06:05 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,166
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

I spoke too soon: I checked a little deeper, and the file I found in my old backup was just the 6.1 application itself, not the updater. Sorry.

I have the 6.4 installer.dmg for shure, though.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-04-2017, 04:49 AM
suicune suicune is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wolverhampton, UK
Posts: 896
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

I also have an install disc for 6.7 TDM if that's any help, it specifies its for PPC only. You didn't say if it was TDM or LE you were looking for? I may have some other stuff at home if you can be more specific.

You're not the only sufferer of archiving psychosis Ben!!
__________________
M2 Studios
Wolverhampton, UK
http://www.madhat.co.uk
Reply With Quote
  #6  
Old 08-04-2017, 02:13 PM
RickO RickO is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: los angeles
Posts: 3
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

It's for LE
Thanks Ben and suicune for checking that out!
Reply With Quote
  #7  
Old 08-04-2017, 05:28 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,166
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

Quote:
Originally Posted by RickO View Post
It's for LE
Thanks Ben and suicune for checking that out!
LE is what were talking.
We would've specified if it was TDM.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-08-2017, 09:34 PM
RickO RickO is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: los angeles
Posts: 3
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

Hi Ben,
Thanks for sending that, I got it and will hold on to it for possible future use.
In the meantime, I got hold of a 6.1 installer disc.
It installed just the same as an update would, so the old gal is back up and running.
Thank you very much for your help!!
Reply With Quote
  #9  
Old 08-09-2017, 02:58 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,166
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

No problem.
Best of luck.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-14-2018, 03:40 AM
MusicWorks MusicWorks is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Spain
Posts: 17
Default Re: 6.0 to 6.1 update for Mac

I can't believe I found this recent thread while doing a search for the 6.0 to 6.1 update. Somoeone in the other end of the world is in the same old archived download form trying to download this. Rather poetic if you ask me. So, where can I download this update and why is it the only one not available in the Digidesign archive?

RickO I sent you a PM

:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD Native cant Update Firmware after installing PT9.0.5 Update Aditu Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 72 11-27-2012 03:57 PM
10.3 Update - Windows shutdown issue has returned. Update at your own risk. crm0510 Windows 14 09-19-2012 01:50 PM
10.5.6 update. Is it safe to apply the system update from 10.5.5? SBCCMusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 02-02-2009 02:27 AM
Windows Update Vs Apples Software Update sunburst79 General Discussion 2 07-14-2007 06:40 AM
What is this Apple Update? Hard Disk Update...ver 1.0 McMasters Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-30-2003 05:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com