Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #51  
Old 10-12-2017, 06:37 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,474
Default Re: Control won't connect - what am I missing?

Thank you. I'll have them check on that.
__________________
David J. Finnamore

Amount of control over loudness exercised by
1. Recording/mastering engineer by reducing dynamic range: 0%
2. Listener by operating volume control: 100%

PT 12.4 HD | Omni | Mac Yosemite
PT 12.8.1 | Saffire Pro 40 | Win7x64
Reply With Quote
  #52  
Old 10-12-2017, 07:43 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,474
Default Re: Control won't connect - what am I missing?

IT verified that Bonjour/mDNS/multicast is enabled. Here's an article suggesting that it's not necessarily that simple, though. Kind of sounds like maybe it's not Avid's fault. Some routers just don't play nice with Bonjour.

https://superuser.com/questions/7302...ed-to-wireless
__________________
David J. Finnamore

Amount of control over loudness exercised by
1. Recording/mastering engineer by reducing dynamic range: 0%
2. Listener by operating volume control: 100%

PT 12.4 HD | Omni | Mac Yosemite
PT 12.8.1 | Saffire Pro 40 | Win7x64
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to connect Control 24 to Macbook Pro jbmoonshine Third Party Interfaces 2 05-06-2013 08:28 AM
How Do you Connect The Control 24 to 4 192's? Ghieri ICON & C|24 2 04-30-2006 11:23 AM
connect control 24 to my MAC cookie ICON & C|24 3 12-30-2003 08:10 PM
HD -Direct Connect -The Missing links houser Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-03-2003 07:30 AM
missing 3rd party direct connect mister 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-15-2002 08:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com