Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-08-2020, 02:28 AM
diane_son diane_son is offline
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Paris
Posts: 17
Default BUG Do To All gets stucked

Hi everyone,

I have an issue since some versions (2019 at least) with the ‘do to all’ soft key on S6.

Let’s say I have a macro SK with ‘do to all’ + ‘latch’ on DAW 1. A lot of times when I press the ‘solo’ or ‘mute’ or ‘bypass insert j’, etc, on the surface (from a soft key or directly on the strip), there is a bug where it applies on ALL strips of DAW 1. When I delete the ‘do to all’ soft key in the macro, it never occurs again.
This ‘do to all’ soft key which has nothing to do with any function except the one it is with (for example here ‘latch’) is applied to everything on the DAW ! You have to go back to your keyboard and mouse and manually de-solo every strip on the DAW, it doesn’t work if you do it from the surface with ‘alt’+’solo’ on a strip.

It is very annoying and dangerous. Could you please help me with this ?

S6 M40 WS2020.5 PT2020.5 OSX10.15.3

Thanks a lot
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2020, 06:56 AM
bucha bucha is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Paris France
Posts: 58
Default Re: BUG Do To All gets stucked

Same for me here since the 19.5 version.
Very annoying for all my "Do To All+ …" macros !!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't install ProTools 8 - totally stucked - help needed luffe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 04-05-2009 04:06 PM
7.4.2 on OS 10.5 - "creating dae objects" stucked rolphee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 12-16-2008 04:43 PM
MIDI Merge function causing stucked notes SoundReplay Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-26-2006 08:23 AM
Stucked at %14 when install.... King Kong Digidesign Hardware & Software 0 09-21-2001 11:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com