Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2013, 09:58 AM
HDavdison HDavdison is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Butte, MT
Posts: 1
Default Random Static

Hey,
I have been having problems with Pro Tools 10. I am using Windows 7 and i have an Mbox Mini. Its very random, but every now and then when I log into Pro Tools I get so much static and fuzz over my sound that its almost impossible to hear. Then i restart my computer and it usually works after that. I have re installed the Mbox Mini driver and that really didn't help. Also i tried someone elses Mbox Mini and it did the same thing on theirs so I know its not my Mbox its the software. Please Help!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-28-2013, 10:51 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 33,965
Default Re: Random Static

Help us Help You - READ THIS Before Posting!
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10, random static on playback ydoolz Pro Tools Software (Mac) 7 10-04-2015 05:14 PM
Random static noise upon playback boynigel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-24-2010 10:31 PM
Static on Random Channels of 192 RCSS Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-20-2010 11:31 AM
digi 002 loud random static..help secretariot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-12-2010 02:11 AM
random white noise/static nostatic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 03-13-2003 05:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com