Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-29-2016, 02:06 PM
themelissacheri themelissacheri is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: NJ, USA
Posts: 1
Default "Error 0028" + "Unable to perform elastic audio"

Ah, protools..
I cannot get into my project. When I try to open it "error 0028: project does not exist" appears.
Prior to this, protools froze on me and I had to force quit. Also, a little cloud icon appears next to my project title.
> I've tried clicking on the little cloud icon, it does nothing.
> I've tried restarting my computer, and protools. Nope.
> I've tried clicking "restore last saved backup" and the same error appears.

Another problem I encounter a lot is an "unable to perform elastic audio" error. I can close a protools session, and then, when i re open it, some of my tracks have been made inactive, due to the above error. it also states that there is some track in the track list isn't elastic audio. AND THEN, sometimes, it just randomly fixes itself. So i've aided this problem by restarting protools until it fixes itself, but that is not a reliable way of recording.
> tried searching the error, nothing i could find.
> tried manually clicking "Make tracks active", nothing.
> I've clicked "view elastic properties" of the said tracks, nothing unusual.

One thing I have noticed, is when this happens, protools is not recognizing my scarlett.

Any one have any idea what is going on? haha. All help or theories appreciated.
specs:
Macbook pro OS X, scarlett focusrite 2i4, protools first.

Thnk you!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTH is an "embedded fade"? (PT8 Elastic Audio error) jsbeeth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-17-2015 04:15 AM
The track "guitar" is unable to perform Elastic Audio because an audio file on the... Monaco macOS 4 12-09-2014 04:58 PM
Pro tools 9 crashes at startup "Bus error" in thread "MainThread", at address 0x0 danball macOS 2 09-26-2011 04:49 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit macOS 5 03-23-2011 12:13 PM
"unable to parse audio file" and "OSStatus Error -208" ! reichman Post - Surround - Video 2 03-22-2010 04:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com