Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2008, 05:09 AM
Matt Darcy Matt Darcy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bath UK
Posts: 429
Default Pro-Tools 8, 7.4 update package

I've seen this discussed in a few threads as a side issue but thought it may be worth having it's own thread to try to get a straight answer

What is the cost of a 7.4 - 8 upgrade from digidesign, at the momentI can only see "buy 7.4 with a free upgrade" as an option, what about existing 7.4 customers, it can't be more cost effective to buy 7.4 again and then take the free upgrade ??? What is digidesigns plan for this.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2008, 05:57 AM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,793
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

le upgrade will be 150.00 and hd upgrade will be 250.00 it has been discussed on a couple threads around here, dont have time to link you to one at the moment. i think 1 thread in the le pc forum is called "100 % upgrade cost" or something like that.
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 6800k
Win 10
Reply With Quote
  #3  
Old 10-22-2008, 09:33 AM
Jay_uk Jay_uk is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,231
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

£94.00 in the U.K....preorder
http://tinyurl.com/5ldfnw
Same as the Digi 7.4 route.
http://tinyurl.com/64evk2
By the time it is released, the exchange rate may make it £150... today 1 USD = 0.6179 GBP
Reply With Quote
  #4  
Old 10-22-2008, 11:11 AM
abre abre is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Republic of Trinidad and Tobago
Posts: 437
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

So nothing yet on Protools MPowered. Not one word on pricing. After all is it not Protools too? These situations can be very interesting and can influence serious decision making.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-23-2008, 05:58 AM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,793
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

believe m powered is the same as le, 150.00
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 6800k
Win 10
Reply With Quote
  #6  
Old 10-23-2008, 06:13 AM
Matt Darcy Matt Darcy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bath UK
Posts: 429
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

so it is actually the same price/product as "re-purchasing" 7.4 with the free upgrade to 8.0

utter crap.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-23-2008, 09:41 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,762
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

Quote:
Originally Posted by Matt Darcy View Post
so it is actually the same price/product as "re-purchasing" 7.4 with the free upgrade to 8.0

utter crap.
Not exactly, the upgrade is the same price no matter which version you're upgrading from, it's just that those purchasing an upgrade to 7.4 now (for the higher Pro Tools 8 upgrade price) will get the update for 'free'.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #8  
Old 10-23-2008, 09:43 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,762
Default Re: Pro-Tools 8, 7.4 update package

Quote:
Originally Posted by abre View Post
So nothing yet on Protools MPowered. Not one word on pricing. After all is it not Protools too? These situations can be very interesting and can influence serious decision making.
Upgrade info for M-Powered has been available on the same page as LE and HD since we announced Pro Tools 8:

http://digidesign.com/index.cfm?navid=54&itemid=23954
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant Install Pro Tools 8LE from software package liamMo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-29-2012 06:08 AM
Crossgrade package for pro tools 9 edy macOS 7 08-30-2011 04:04 AM
pro-tools 7.3 le/mbox2 package upgrade to pro-tools 7.4 le Matt Darcy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-19-2007 03:51 AM
Best FX package? CRM-114 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-13-2003 02:18 PM
Pro Tools LE and Roland studio Package Pro soundman_28544 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 11-19-2002 05:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com