Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2015, 03:33 PM
musicguy35 musicguy35 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: oklahoma
Posts: 17
Default Steve Slate Plugin question

I have a macbook pro. I am currently using the Trigger 2 drum replacement plugin. I use pro tools 11.3 I have the plugin correctly installed and the trigger sound library. For some reason, when i open the browser window in the plugin, my mac hard drive is not showing up so i can load the samples. Am i missing something here? Do i need to change a setting on my mac to make the library visible?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2015, 03:41 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,853
Default Re: Steve Slate Plugin question

Right click on your drive/s and make sure they are read and write enabled.

I have not seen that here but maybe that can help you, if not then let us know.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2015, 05:54 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,555
Default Re: Steve Slate Plugin question

Quote:
Originally Posted by musicguy35 View Post
I have a macbook pro. I am currently using the Trigger 2 drum replacement plugin. I use pro tools 11.3 I have the plugin correctly installed and the trigger sound library. For some reason, when i open the browser window in the plugin, my mac hard drive is not showing up so i can load the samples. Am i missing something here? Do i need to change a setting on my mac to make the library visible?
What Mac hard drive are you talking about - the system drive or a separate one? Make sure your drives are not set to go to sleep. What OSX version? Can OSX itself see the drive?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-16-2015, 07:41 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,482
Default Re: Steve Slate Plugin question

Quote:
Originally Posted by musicguy35 View Post
I have a macbook pro. I am currently using the Trigger 2 drum replacement plugin. I use pro tools 11.3 I have the plugin correctly installed and the trigger sound library. For some reason, when i open the browser window in the plugin, my mac hard drive is not showing up so i can load the samples. Am i missing something here? Do i need to change a setting on my mac to make the library visible?
Hi,

In the browser window, top left there's an up arrow. if you double click on that, does it not take the browser right up to view all your drives?


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mr. Steve Macmillan - A question for you JFK StudioDude Pro Tools TDM Systems (Mac) 26 04-19-2016 11:41 PM
Steve Slate Drums 4 - Instrument appears to lose communication with MIDI input... Hate Cast Pro Tools 11 2 05-31-2015 08:39 PM
Mega plugin deals!! Slate, plugin alliance etc crizdee AAX Plug-ins 3 02-06-2014 11:03 AM
anyone bought stuff from steve slate drums in the last few days? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-23-2010 09:11 AM
Melodyne Question for Steve M. travista00 Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 02-27-2005 08:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com