Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-26-2015, 08:00 AM
AlistairH AlistairH is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: London
Posts: 1
Default No sound recognised in Pro Tools Express

I have been successfully using Pro Tools express on a Windows system for just over a year, I use it to record audio books, very simple mono based audio tracks.

I have a Rode NT1-A run through an M-Audio, M-Track Plus interface. For some reason, when I now hit 'Track record enable' no sound is registering on Pro Tools. Phantom power is on, and everything is recognised and set up as normal. All playback devices are said to be running without issue on Windows so I am at a complete loss as to what the issue could be.

Any help/advice you could provide would be hugely appreciated.

Thanks

Alistair
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cant hear my recording or sound in pro tools express proudmom Pro Tools Express on Mac OS X 1 06-10-2014 09:36 AM
Problem with Pro Tools Express receiving sound from my M-Track Plus Audio Interface milobehr Third Party Interfaces 4 01-02-2014 06:24 AM
No playback sound in Pro Tools Express ramadei Pro Tools Express on Mac OS X 3 10-31-2013 01:51 AM
Pro Tools Express with M-Track Plus and ASIO 4all -can't get sound Redbirdi Windows 1 07-16-2013 06:05 PM
No sound recognised by Pro Tools IRoper Pro Tools SE and Essential (Win) 3 02-07-2013 03:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com