Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-02-2018, 05:15 PM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 693
Default DearVR Pro Issues

Hello hivemind. Is anyone out there successfully using DearVR Pro for both stereo and surround applications?

I am having headaches galore here, which is very irritating for a plugin with a $349 shelf price. Having even a single instance appears to really undermine the stability of my Pro Tools session. I can't seem to get even the most simple plugin parameters to respond to automation - like the 'distance' control. And switching output formats in multi-channel surround instances routinely causes the whole Pro Tools session to jam up with a digital distortion sound which requires a continuous restart of Pro Tools until it goes away... followed by a complete removal of DearVR Pro instances to keep the session functioning.

I am running 10.13.6 with 2018.7 Ultimate. Has anyone experienced similar issues?
__________________
littledevilstudios.com.au
Pro Tools Ultimate 2019.6. OSX 10.14.6. HDX. Avid Omni. MacBook Pro 2018. 6 Core i7. 32Gb. 4x mSata SSD Drives + 4x HDD. Blackmagic Intensity PCIe. ATI RX580. Sync HD
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2018, 04:16 PM
ViTheVault ViTheVault is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 29
Default Re: DearVR Pro Issues

I'm on 12.8 on yosimite... All is working fine

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 10-13-2018, 10:53 PM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 693
Default Re: DearVR Pro Issues

Plugin Alliance have been pretty helpful with this one. The issues are there, and apparently an update with fixes is on it's way. Nobody knows when, just yet.
__________________
littledevilstudios.com.au
Pro Tools Ultimate 2019.6. OSX 10.14.6. HDX. Avid Omni. MacBook Pro 2018. 6 Core i7. 32Gb. 4x mSata SSD Drives + 4x HDD. Blackmagic Intensity PCIe. ATI RX580. Sync HD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 04:29 PM
No sound - asio driver issues - NTFS issues mitchelljrickey Windows 0 06-21-2012 06:35 PM
ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues zachbot Pro Tools 9 6 10-12-2011 09:19 PM
8.0.4 Issues (Quick Punch & Mute/Solo issues) pauledwards 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-06-2010 10:35 AM
Digital Noise Issues - Clock Source Issues? Gorbies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-07-2010 02:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com