Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-28-2012, 10:24 PM
realizment realizment is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: LA
Posts: 128
Default Why does Pro Tools need to access my contacts?

I just opened PT and this is the first time ive seen this happen, bit it asked to access my contacts?


Anyone know whats u with that?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2012, 04:32 AM
Bill Denton Bill Denton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh PA
Posts: 2,644
Default Re: Why does Pro Tools need to access my contacts?

Probably a virus...and I would never let anything access my contacts...
__________________
X
Note that all opinions, observations, whatever, in this post are mine, unless I'm being mean or am wrong, in which case it's somebody else's fault. I do not work for Avid (their loss)...my only relationship with Avid is that of a customer (when I'm not too poor to buy stuff, like now)...and that hot administrative assistant...that's more of a "thing" than a "relationship" (that should keep them guessing for a while...)

Just rockin'...what more is there?

Bill in Pittsburgh
Reply With Quote
  #3  
Old 10-29-2012, 04:46 AM
realizment realizment is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: LA
Posts: 128
Default Re: Why does Pro Tools need to access my contacts?

Quote:
Originally Posted by Bill Denton View Post
Probably a virus...and I would never let anything access my contacts...

A virus within Pro tools ? Doubtful... I googled it cant find much but there was and MC Avid controller with similar issue.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-30-2012, 12:32 AM
realizment realizment is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: LA
Posts: 128
Exclamation Re: Why does Pro Tools need to access my contacts?

Anyone else?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-30-2012, 12:54 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Why does Pro Tools need to access my contacts?

I've never seen PT ask for contacts
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #6  
Old 10-30-2012, 01:05 PM
powerjoe powerjoe is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Elk River, MN USA
Posts: 1,284
Default Re: Why does Pro Tools need to access my contacts?

The only things I've ever seen PT ask for is more CPU and more of my $.
__________________
Joel DuBay
Ready Acoustics LLC
Bass Traps and Acoustic Panels
www.readyacoustics.com
Reply With Quote
  #7  
Old 12-29-2019, 05:54 AM
Arno Peeters's Avatar
Arno Peeters Arno Peeters is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Utrecht, The Netherlands
Posts: 1,098
Default Re: Why does Pro Tools need to access my contacts?

Just asked access to my Calendar
__________________
Arno Peeters
Tape TV Productions
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Purchase Pro Tools access to both Mac and PC? RepusJonathan Pro Tools 10 6 01-16-2013 11:13 PM
No access to registered email, & wanna upgrade PT. DO have access to associated iLok SATP Pro Tools 9 1 06-06-2011 08:21 PM
Cleaning Contacts on New Graphics Card - Silly Question Maybe toneski Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-13-2010 01:53 AM
Freelance Audio-Post Engineer managers/Contacts bigbadhenchman Post - Surround - Video 3 05-15-2005 12:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com