Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #71  
Old 10-18-2007, 12:27 PM
WildHoney WildHoney is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 978
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

Quote:
Thank you very much. So, if this was a situation where we were in a hurry then running the delete Digisetup.OSX file would not be a good idea? we have several hardware pieces (96/192 & Digital 192), so it kind of slows things down setting back up--is that because deleting the Digisetup.OSX sets the hardware to a default state?
Just for everyday pref cleanup, I set the app to just delete digi databases and the volumes folder, rather than everything in the list. Those 2 seem to take care of 90% of the problems I encounter on a daily basis.
Reply With Quote
  #72  
Old 10-19-2007, 10:06 PM
Allbaldo Allbaldo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Tulsa, OK
Posts: 285
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

I'm trying to use this on OSX 10.3.4 with PT 6.4.1, but can't get it to launch. One of the earlier threads said that it would work with Panther. Is that not correct? Thanks!!

Stephen
Reply With Quote
  #73  
Old 10-21-2007, 07:46 AM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

Quote:
I'm trying to use this on OSX 10.3.4 with PT 6.4.1, but can't get it to launch...
I can't get Xcode to compile for OS 10.3.x. But I will continue to look for it.

JC

p.s. For those who asked, it's a boy.
Reply With Quote
  #74  
Old 03-07-2008, 04:57 AM
pmklein pmklein is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: NY, NY
Posts: 545
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V2.0

Thank you for taking the time to do this!
Reply With Quote
  #75  
Old 03-09-2008, 06:56 AM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Re: Free Pro Tools App - Delete Prefs/Database now V2.1

v 2.1

When first running, DigiSetup.OSX check box is now unchecked

Added support for ProTools 7.4

-- As of ProTools 7.4 the "Volumes" folder is now in / Library/Application Support/Digidesign/Databases/Unicode

Jean-Charles
Reply With Quote
  #76  
Old 03-10-2008, 10:11 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Free Pro Tools App - Delete Prefs/Database now V2.1

Thanks a lot, Jean. I guess your son is sleeping more these days?

__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #77  
Old 03-12-2008, 11:11 AM
EvilElfBoy EvilElfBoy is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 866
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

Does this work on leopard? Is it a tiger only app at this stage?
__________________
AKA - EvilElfHobo

Pro Tools 10 HD Native | Mbox 3 Pro | MacBook Pro 2.3 i5 | OSX 10.7.4

Pro Tools Music & Post Operator V6-8, Instructor, and Expert ICON Mixer Certified.
Multi-Platinum Pro Tools Videos
Reply With Quote
  #78  
Old 03-12-2008, 05:54 PM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

Quote:
Does this work on leopard? Is it a tiger only app at this stage?
Yes it work on leopard.

JC
Reply With Quote
  #79  
Old 04-07-2008, 11:35 AM
Floydio Floydio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sass-CATCH-ee-wan!
Posts: 119
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

Quote:
Thank you very much. So, if this was a situation where we were in a hurry then running the delete Digisetup.OSX file would not be a good idea? we have several hardware pieces (96/192 & Digital 192), so it kind of slows things down setting back up--is that because deleting the Digisetup.OSX sets the hardware to a default state?
Myself, I tend to keep all my I/O sets in a folder separately, that I drag in when I need them.

I keep all my stuff 'saved' now, 'cause this little app works great!
Reply With Quote
  #80  
Old 04-07-2008, 08:28 PM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V

Quote:
Quote:
Thank you very much. So, if this was a situation where we were in a hurry then running the delete Digisetup.OSX file would not be a good idea? we have several hardware pieces (96/192 & Digital 192), so it kind of slows things down setting back up--is that because deleting the Digisetup.OSX sets the hardware to a default state?
Myself, I tend to keep all my I/O sets in a folder separately, that I drag in when I need them.

I keep all my stuff 'saved' now, 'cause this little app works great!
I also have another application to save multiple I/O setup: Multi Hardware Setup

JC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't find Pro Tools 8 prefs to delete in Mountain Lion Cartoonguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-18-2012 09:48 AM
trash database and prefs in P T 8 ??? not2tech Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-06-2009 12:32 PM
I delete prefs and the Database open session then system crashes 8.0.1 philip888 Pro Tools M-Powered (Win) 8 09-10-2009 06:42 AM
Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database JC925602 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-21-2007 03:04 AM
Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database JC925602 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-18-2007 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com