Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-26-2017, 07:31 AM
pie55 pie55 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 306
Default dinr activation card?

Hi
I need some noise reduction. Thinking dinr. My system is Pro Tools hd 8 ,2 accel, mac 8core. I have an ilok 1 and ilok 2
I found this on ebay...

https://www.ebay.com/itm/Avid-DigiDe...sAAOSw1QpZ-N2M

it's Le not tdm and is an activation card. will that still work with my HD system?


How about this one... Its just the ilok license
https://www.ebay.com/itm/Avid-Digide...CfEZEy7z1s-2mg
It too is le. doe this mean rtas? wlil it work in a hd tdm system?
Both are way cheaper then others I saw on line.
also does it require an ilok one or will an ilok 2 work as well?
thanks

Last edited by pie55; 11-26-2017 at 07:42 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-26-2017, 05:49 PM
John_Toolbox's Avatar
John_Toolbox John_Toolbox is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minneapolis
Posts: 5,333
Default Re: dinr activation card?

The ilok activation cards only worked with ilok1, and probably need a pretty old version of the ilok software. They were sold during the PT 5-6 era. If I were you I would look for a dinr asset that is already in ilok format, I have heard that you can lose the license on the activation cards if you use the wrong version of ilok software.

The LE version is RTAS only. It will work with a TDM system, but only as an RTAS plugin.
__________________
- John

If a MIDI event triggers a sample of a tree falling and there's no one there to hear it, does it make a sound?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2017, 08:03 AM
pie55 pie55 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 306
Default Re: dinr activation card?

thanks.
How about the license transfer for $35? DO I need an old version of the ilok 1 software to transfer the $35 license?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-28-2017, 04:43 AM
John_Toolbox's Avatar
John_Toolbox John_Toolbox is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minneapolis
Posts: 5,333
Default Re: dinr activation card?

The license transfer will move the license to your ilok account, and you can then move the license to any type of ilok you want, with no worries about needing old software.

FYI, ilok does charge a $25 fee for transfers, and usually the buyer pays this fee as "shipping," so in this $35 deal you are really only paying $10 for the plugin since the seller is including the transfer fee in the sale price.
__________________
- John

If a MIDI event triggers a sample of a tree falling and there's no one there to hear it, does it make a sound?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-28-2017, 12:08 PM
pie55 pie55 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 306
Default Re: dinr activation card?

great thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Activation Card RGrierson Licensing & Accounts 3 06-07-2016 01:55 PM
Lost activation card, before activation jachodun macOS 1 01-15-2015 08:04 PM
pro tools without activation card Alvatone Pro Tools 9 2 07-30-2012 09:58 AM
No Activation Card!!! jonnyb8390 Virtual Instruments 0 10-19-2010 05:33 PM
DINR - Sonic NoNOISE Special Offer for Registered DINR Owners ProdInfo General Announcements 0 04-28-2003 11:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com