Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2020, 03:57 PM
Samba Samba is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Brisbane
Posts: 156
Default When using two screens...

I'm using 2 screens (including my macbook pro screen).

The screen I have connected to my macbook pro is the screen I'm using as my primary screen.

Whenever I use pro tools, and I need to bounce, or use quantize etc, the popup always appears on my macbook pro screen. This means I have to look over to that screen. I want everything to appear on the primary screen (in my case, the screen I have connected).

Is it possible for Pro Tools to recognise my primary screen is the one I have connected to the mac? All other programs I have work fine - everything pops up on my main (connected) screen.

Pro Tools is the only program I have that will show pop ups on my mac screen instead of my connectd screen
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2020, 08:16 PM
_JJ_ _JJ_ is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angeles
Posts: 86
Default Re: When using two screens...

Just found it myself... in the Display Arrangement system prefs window, dragging the white menu bar to your external screen should make it the primary. I don't know if you need to restart or not but give it a try.
Attached Images
File Type: jpg mainscreen.jpg (61.8 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Screens & screens Charles Deenen Avid S6 39 03-08-2014 02:42 PM
No Help Screens in 7.3.1 510man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-01-2007 09:55 AM
No Help Screens in 7.3.1 510man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-24-2007 11:29 PM
three screens stonedef Post - Surround - Video 3 07-28-2006 10:09 AM
2 screens on G4 400 agp... Mike F 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-27-2003 03:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com