Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2012, 09:00 AM
jollyboss jollyboss is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Milano-Italy
Posts: 8
Default "Digidesign" Folder not shown in "Application Support"

Hello folks,I have this trouble:

Mac OS X 10.6.8

Pro Tools 8.0.5


In the Application Supporto I cannot see the "digidesign" folder,and I Need this to copy and install other plugins.

BUT,from the application menu,I can go to:
Digidesign -->pro tools --> plug-Ins alias, and this link goes exactly in the folder "Library/application Support/digidesign/Plug-INS; and the folder contains all the plugins from PT8.

I don't know why this happens,but this is making me become mad...

I don't even know if it's a problem from protools or my Mac Book Pro.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2012, 12:58 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,414
Post Re: "Digidesign" Folder not shown in "Application Support"

Make sure you are looking at:
Macintosh HD > Library > Application Support

And not:
Macintosh HD > 'username' > Home > Library > Application Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2012, 03:12 AM
jollyboss jollyboss is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Milano-Italy
Posts: 8
Default Re: "Digidesign" Folder not shown in "Application Support"

OH THANKS!!!!!

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 Discussion 5 03-23-2013 03:04 PM
Save as > "Could not 14404 because File or folder not found (-43) while opening "..." Elias Stiza 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2012 07:06 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
Digidesign Support on "Used" Purchases - Got Burned? postpro Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-29-2003 10:55 AM
The "FATE" of CM LABS "MotorMix" & "MotorMate". Dum dum dum dum... leon777 Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 10-15-2002 12:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com