Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2001, 04:12 AM
EL EL is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Belgium
Posts: 21
Default access violation error

An access violation occured when I change the "level indicator" to "peak". Then the mixer channel(s) just freezes. After changing it back to "channel delay" or "level" everything is OK.
Anybody else ran into this same problem and solved it ?
I' ve already deleted the "Pro tools 5_1 Preference.ptp" like said in the known issues chapter of the PT 5.1.1 read me file, but without any luck.
Any help is welcome
Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT LE 8.0.4 Access Violation Error phaust 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-02-2010 06:02 AM
Access Violation Error... BaseHead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-04-2008 05:07 AM
Access violation error, I don't know why... tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-13-2008 06:42 PM
Access Violation Error?!!!?!????!!!!!!????? jaaypeso 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-20-2007 09:53 AM
Access Violation Error phdumas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-25-2002 07:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com