Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2015, 01:41 PM
cmbourget cmbourget is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Métis-sur-Mer, Quebec, Canada
Posts: 544
Default documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Curious, the documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2 ....
Attached Images
File Type: jpg 12.3.JPG (37.9 KB, 0 views)
__________________
Pro Tools 12.8, Cubase 9.5, Samplitude Pro X4

PC Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1650v2
3.50 GHz 48,0 Go

Prism sound Atlas and 2 Focal Solo Be

www.claudemarcbourget.com
www.metis-islands.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2015, 01:45 PM
nigelpry's Avatar
nigelpry nigelpry is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Home
Posts: 2,154
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Quote:
Originally Posted by cmbourget View Post
Curious, the documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2 ....
The Reference Guide is 12.3

And if you look at the 12.3 annoyncement post by Avid, you'll find a 12.3 what's new and there is also a 12.3 release notes that lists bug fixes.

Not perfect, but the info is out there.
__________________
Mac Pro 2009 with 2010 firmware, 12-Core 3.46ghz, 64gb RAM & working Thunderbolt, OS 10.13.6 and Windows 10
Macbook Pro 2011 17", 2.2ghz i7, 16gb RAM OS 10.12.6
Digi 003 Console, Focusrite Octopre and MOTU Traveler for extra analog-ADAT conversion, UAD Apollo Quad with Thunderbolt card, Apollo Twin mk11 and pci-e Octo, Adam A77X monitors.
Pro Tools 2018, Media Composer 8.9, Sibelius 8.7, Cubase Pro 10, Wavelab Pro 9.5, Logic Pro X, Mainstage 3.
Various apps, soft synths, FX plugins.
Plenty of hardware synths, rack gear, microphones etc.
And then there's the studio ;-)
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2015, 01:49 PM
cmbourget cmbourget is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Métis-sur-Mer, Quebec, Canada
Posts: 544
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Quote:
Originally Posted by nigelpry View Post
The Reference Guide is 12.3

And if you look at the 12.3 annoyncement post by Avid, you'll find a 12.3 what's new and there is also a 12.3 release notes that lists bug fixes.

Not perfect, but the info is out there.
I hope it will be better in the programming code! But thank you Nigel.
__________________
Pro Tools 12.8, Cubase 9.5, Samplitude Pro X4

PC Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1650v2
3.50 GHz 48,0 Go

Prism sound Atlas and 2 Focal Solo Be

www.claudemarcbourget.com
www.metis-islands.com
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2015, 01:52 PM
cmbourget cmbourget is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Métis-sur-Mer, Quebec, Canada
Posts: 544
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Here :

http://avid.force.com/pkb/articles/d...12-3-Downloads
__________________
Pro Tools 12.8, Cubase 9.5, Samplitude Pro X4

PC Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1650v2
3.50 GHz 48,0 Go

Prism sound Atlas and 2 Focal Solo Be

www.claudemarcbourget.com
www.metis-islands.com
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2015, 01:53 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

It may be out there, but I also think this should be corrected by Avid. Maybe they don't even know?

I updated both of my systems with the Application Manager, but I also downloaded the update for posterity (because, you never know).

Like the OP, I found it odd that within the Documentation folder of the 12.3 mac updater there wasn't a "What's new in 12.3", only a "What's new in 12.2". Even the url links to the "Online Documentation" within the updater don't include info about 12.3.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #6  
Old 11-06-2015, 01:54 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Quote:
Originally Posted by spkguitar View Post
It may be out there, but I also think this should be corrected by Avid. Maybe they don't even know? .
They know. Little glitch that got by. Not worth delaying the release thank goodness.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-06-2015, 01:55 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Quote:
Originally Posted by Drew Mazurek View Post
Not worth delaying the release thank goodness.
Completely agree.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #8  
Old 11-06-2015, 02:47 PM
nigelpry's Avatar
nigelpry nigelpry is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Home
Posts: 2,154
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Quote:
Originally Posted by spkguitar View Post
Completely agree.
Yes, agreed.

And, credit where it's due, this time we have the release notes listing the bug fixes at the same time as the update is released.

That wasn't happening upto and including 12.2.0 release, but Avid agreed to try to take our comments on board and do better subsequently. We got the bug fixes for 12.2.1, and now 12.3, so that's one new habit (well, old habit relearned) that appears to be bedding in now.

I'm sure they'll get the hang of including all the updated documentation in the installer package soon enough;-£
__________________
Mac Pro 2009 with 2010 firmware, 12-Core 3.46ghz, 64gb RAM & working Thunderbolt, OS 10.13.6 and Windows 10
Macbook Pro 2011 17", 2.2ghz i7, 16gb RAM OS 10.12.6
Digi 003 Console, Focusrite Octopre and MOTU Traveler for extra analog-ADAT conversion, UAD Apollo Quad with Thunderbolt card, Apollo Twin mk11 and pci-e Octo, Adam A77X monitors.
Pro Tools 2018, Media Composer 8.9, Sibelius 8.7, Cubase Pro 10, Wavelab Pro 9.5, Logic Pro X, Mainstage 3.
Various apps, soft synths, FX plugins.
Plenty of hardware synths, rack gear, microphones etc.
And then there's the studio ;-)
Reply With Quote
  #9  
Old 11-06-2015, 03:36 PM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,113
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

OMG …really ? Is this conversation actually taking place?
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools HD 12.8.3 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V3.6 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2015, 04:42 PM
nigelpry's Avatar
nigelpry nigelpry is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Home
Posts: 2,154
Default Re: documentation that comes with 12.3 indicates only 12.2

Quote:
Originally Posted by priorytools View Post
OMG …really ? Is this conversation actually taking place?
Apparently ;-)
__________________
Mac Pro 2009 with 2010 firmware, 12-Core 3.46ghz, 64gb RAM & working Thunderbolt, OS 10.13.6 and Windows 10
Macbook Pro 2011 17", 2.2ghz i7, 16gb RAM OS 10.12.6
Digi 003 Console, Focusrite Octopre and MOTU Traveler for extra analog-ADAT conversion, UAD Apollo Quad with Thunderbolt card, Apollo Twin mk11 and pci-e Octo, Adam A77X monitors.
Pro Tools 2018, Media Composer 8.9, Sibelius 8.7, Cubase Pro 10, Wavelab Pro 9.5, Logic Pro X, Mainstage 3.
Various apps, soft synths, FX plugins.
Plenty of hardware synths, rack gear, microphones etc.
And then there's the studio ;-)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDX documentation? musicman691 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 4 01-09-2012 02:08 PM
Where is documentation on add ons? Earl Kurburski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-20-2010 09:15 PM
7.3 Documentation danika Pro Tools M-Powered (Win) 11 12-12-2006 02:04 AM
Need 6.4 documentation Gothboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-29-2006 08:16 PM
PTF Documentation es335dot Digidesign Hardware & Software 2 07-30-2002 10:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com