Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-16-2002, 04:16 AM
Joseph Anderson Joseph Anderson is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 422
Default hard disk problem - help! "B Tree keys out of order"

I got a weird error on my main hard disk

"Catalogue B Tree
Keys out of order, 4,9367"

I tried disk first aid but it can't repair it. Has anyone had this? Is it bad? What did you do to fix it?

Thanks!
__________________
jla
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2002, 05:56 AM
SoundWrangler SoundWrangler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 373
Default Re: hard disk problem - help! "B Tree keys out of order"

B tree has to do with the dir of the disk's contents. Your HD is in dire need of maintenance (or more drastically, complete reformatting!). Buy a copy of the latest Norton System Works (best money you ever spent - & yes there are alternatives like Disk Warrior, Tech Tool, etc.), boot from its CD & run Disk Doctor. Do it now, or risk losing everything. Disk First Aid is virtually useless.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2002, 07:27 AM
swpowe swpowe is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 202
Default Re: hard disk problem - help! "B Tree keys out of order"

i've had/have this problem. Norton finds the problem but can't repair it. I've reformatted,zeroed out the data, and still weeks/months later I have the same problem. I've only had the computer 7 or 8 months. I finally ran Anivirus and found a virus on my computer that is probably the cause of all my pain. I would suggest at least running a virus untility and see if that may be a problem. Other than that all Apple has been able to tell me is to reformat and zero out the data. [img]images/icons/rolleyes.gif[/img] [img]images/icons/mad.gif[/img] I'm starting to think maybe something is wrong with the drive...who knows. Anyways I hope that there is something of value in all of this chatter [img]images/icons/tongue.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control|24 stuck in "Christmas Tree" Mode mike_bradford ProControl, Control|24, Command|8 10 01-24-2018 04:45 PM
HELP!!!! Problem with the Glyph GT 050 (GT0501F200) 200 GB Hard Drive "Not Valid..." Nikizzle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-20-2011 12:47 AM
Problem Installing -- "Insert Disk containing Data2.Cab" justindbutler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-27-2010 09:06 PM
Problem Installing -- "Insert Disk containing Data2.Cab" justindbutler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-23-2010 01:07 PM
"bounce to disk" stutter problem calden Digidesign Hardware & Software 2 07-06-2003 05:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com