Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-18-2020, 12:06 AM
Dj-Ike Dj-Ike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Japan
Posts: 251
Default S3 User button not working

Didn't want to start a new thread, but I guess it's the proper thing to do.
Even though in the setup view menu the user button is marked as 'save' pressing it does nothing in my Pro Tools projects. What am I missing?
__________________
PT2020, Avid S3, LogicX, DP8, OS10.14.6, Mac Pro 2013 3.5GHz/128GB ram/SSD=14T, Macbook Pro 17" i7/16GB/4T Samsung EVO SSD, Yamaha 01V96i, Digi 003, UMC404HD, A.I.R., DSF Plugs, EW Collection, McDsp collection, Slate Digital VMS ONE/VMR collection, Softube collection, IK Multimedia Bundle, Komplete 11/12/13 Ultimate, Reason 11, Waves Mercury/SSL400/Abbey Roads, Wavearts5, Avox, NI S61+Maschine MKIII, Maschine Studio, DP8, Urei 1178, S760, Emu P2K, ect..
Music is the Message
Reply With Quote
  #2  
Old 09-18-2020, 11:44 AM
Ryan Young's Avatar
Ryan Young Ryan Young is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Santa Clarita, CA
Posts: 1,773
Default Re: S3 User button not working

You have to press it twice in a row. Once could be an accident, I guess?
__________________
-Ryan Young

•2019 Mac Pro 3.5 GHz 8-Core Intel Xeon W - 48 GB 2666 MHz DDR4 (OS 10.15.5) •HD Native PCIe, HD Omni, 192 I/o, Pro Tools Ultimate •Avid S3 + Dock •Blackmagic Intensity Pro (HDMI) •5.1 Room with JBL LSR4300 series

Additional Systems

•2010 Mac Pro 2 x 2.66 GHz 6-Core Intel Xeon - 48 GB 1333 MHz DDR3 (OS 10.14.6) •HD Native PCIe, 192 I/o, 96 I/o, Pro Tools Ultimate •McMix (x4), McControl (x1), JLCooper Surround panner for D-Command ES, Avid Control •Blackmagic Intensity Pro (HDMI) •7.1.4 Room with JBL LSR4300 series

•2017 MacBook Pro 2.8 GHz i7 - 16 GB 2133 MHz LPDDR3 (OS 10.14.6) •HD Native TB, HD Omni, Pro Tools Ultimate •McMix (x1), McControl (x1), Avid Control * or * D-Command ES Main Unit •Fed into whichever system is the main system
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2020, 12:01 PM
Dj-Ike Dj-Ike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Japan
Posts: 251
Default Re: S3 User button not working

Quote:
Originally Posted by Ryan Young View Post
You have to press it twice in a row. Once could be an accident, I guess?
Thanks Ryan, once, twice ten times, slow, and fast, it doesn't work. It used to when I first got it, and as far as I can tell, all other buttons work, I need a way to figure out if it's a hardware, or software problem. I've updated to the latest firmware. I'm wondering if this is a one off issue, and only mine doesn't work?
__________________
PT2020, Avid S3, LogicX, DP8, OS10.14.6, Mac Pro 2013 3.5GHz/128GB ram/SSD=14T, Macbook Pro 17" i7/16GB/4T Samsung EVO SSD, Yamaha 01V96i, Digi 003, UMC404HD, A.I.R., DSF Plugs, EW Collection, McDsp collection, Slate Digital VMS ONE/VMR collection, Softube collection, IK Multimedia Bundle, Komplete 11/12/13 Ultimate, Reason 11, Waves Mercury/SSL400/Abbey Roads, Wavearts5, Avox, NI S61+Maschine MKIII, Maschine Studio, DP8, Urei 1178, S760, Emu P2K, ect..
Music is the Message
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S3 "User" Button not working made Avid S1, S3, Dock and Control 0 02-01-2020 05:21 AM
start Qlab with user button on profile ErixAdventures VENUE Live Sound Systems 5 04-29-2015 08:55 AM
BUG 10.2: cancel button not working Frank Kruse Post - Surround - Video 1 07-07-2012 10:29 PM
User Button Zackdh89 VENUE Live Sound Systems 1 11-17-2010 10:57 AM
User Button? Sheldon... Jon Martin VENUE Live Sound Systems 17 12-16-2008 09:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com