Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2014, 01:58 PM
mu-tron-kid mu-tron-kid is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ithaca College School Of Music, NY
Posts: 156
Default OMNI Mixer "Mutes" function not working

I have 2 identical setups and one of them the "Record / Input Mutes Mixer" functionality won't seem to work…

I have re-flashed the Firmware to 2.10, reset the unit twice…

Anyone have any ideas?
__________________
Brian Dozoretz
Mac Pro, osX.10.12.6, PT 2018.3 HDX, 2 x Alpha/Deltalink
2 x iMac, osX.10.12.6, PT 2018.3 HD Native PCIe + HD Omni
iMac, osX.10.12.6, PT 2018.3 HD Native PCIe T-Bolt expansion chassis + HD io, Artist Series Mix x 2, Artist Series MC Transport
VENUE SC48 3.1
SSL Duality via ipMIDI / ∂elta Automation Plug-In
Reply With Quote
  #2  
Old 01-29-2014, 07:43 PM
dwaynedelario dwaynedelario is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Los Angeles
Posts: 363
Default Re: OMNI Mixer "Mutes" function not working

I know this is obvious, but did you check to see that you are enabling the same inputs as the mixer? Ie if you input monitor 1/2, signal going into 3/4 will still play through the mixer.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT's 10 Crashes when performing "Save Copy In" function soundguy69 macOS 2 07-07-2015 11:01 PM
Omni causing "Creating DAE object" hang on boot-up sharp11 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 03-04-2013 08:57 AM
"Save copy in..." function copies files that have been cleared from session. ragbor Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 02-08-2010 01:25 PM
quick question about adding "Mutes" Cali Hendrixx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-21-2003 12:58 PM
MIDI "mutes" when switching from Logic to PT jeremyroberts MIDI 2 06-27-2002 08:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com