Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2010, 02:38 PM
cananball cananball is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 338
Default CPTK2 licence work on PT8?

I have PTLE8 & DVTK2 would love to upgrade to PT9 + CPTK2 but still run Win XP so would require a major computer upgrade

(mobo/proc/ram/vid card/OS, basically just leaving power supply drives and firewire cards and rack case)

Wondering if i can just upgrade DVTK2 to CPTK2 and use the license for CPTK1 in PT8 until i upgrade my PC or by a macpro

Any Avid guys care to comment?
__________________
Ken Wilkinson
http://kenwilkinson.tv

Pro Tools 10.3.9 HDN | HD Omni | Digi Command 8 | Artist Transport | Digi Surround Panner | Blackmagic Intensity Pro | JBL LSR4328 5.1
2.26GHz 8 Core Nehelam 8GB Ram OSX 10.8.5
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2010, 03:10 AM
wizprodux wizprodux is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 94
Default Re: CPTK2 licence work on PT8?

Yes

cptk1 = cptk2
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2010, 12:32 PM
cananball cananball is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 338
Default Re: CPTK2 licence work on PT8?

Yes but does it work backwards? i dont want to surrender my DVTK2 license only to find out CPTK2 license will not work with PT8
__________________
Ken Wilkinson
http://kenwilkinson.tv

Pro Tools 10.3.9 HDN | HD Omni | Digi Command 8 | Artist Transport | Digi Surround Panner | Blackmagic Intensity Pro | JBL LSR4328 5.1
2.26GHz 8 Core Nehelam 8GB Ram OSX 10.8.5
Reply With Quote
  #4  
Old 11-08-2010, 06:20 PM
mishar mishar is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, Canada
Posts: 157
Default Re: CPTK2 licence work on PT8?

http://duc.avid.com/showthread.php?t=286101
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for a CPTK2 license.... taproot Buy & Sell 1 10-22-2013 09:08 AM
Pro Tools 10 + CPTK2 denka Buy & Sell 6 05-17-2013 05:49 AM
Will previously used SE licence work if I buy secondhand Fast Track? ad42 Pro Tools SE and Essential (Win) 1 03-09-2012 01:08 AM
Not getting 768 tks w/CPTK2 in PTX? NewdestinyX Pro Tools 10 4 01-02-2012 11:07 AM
Does cptk2 come with DINR le? Shatzer Pro Tools 9 6 02-08-2011 01:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com