Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-26-2003, 06:59 PM
simone simone is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 67
Default Mac Preferences

Hello,

I recently had to trash my preferences folder to solve a glitch I was having with ProTools and Reaktor. Do I need to go back and reset anything to make sure PT will work properly. I noticed that when I dumped the preferences the energy saver was no longer set to no sleep. What else should I check I want to make sure I haven't messed something up. I am still pretty new to the Mac platform.

Thanks for your help
sg
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8 Preferences on Mac sricabla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-02-2013 11:15 AM
Preferences Jeremy Lock Post - Surround - Video 0 01-08-2008 10:50 AM
Preferences mookie36 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-15-2007 02:10 AM
Preferences thin ice Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-23-2003 02:35 PM
Preferences Slypolk Digidesign Hardware & Software 2 02-16-2000 06:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com