Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2019, 06:50 AM
Detlef Brockmann Detlef Brockmann is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Luebeck/Germany
Posts: 280
Default PT 2019.5 + Mojave fresh install: Velvet problem

Fresh install of Mojave, PT 2019.5 and AIR instrument Velvet.
When trying to load the plug-in I get this message:

"Content not found. Please set the content location on setup page."

But even after setting the content location Velvet can not find its content.
Any idea?
Detlef.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2019 iMac i9 + PT 2018 + Mojave rwbreck General Discussion 39 06-17-2019 05:27 AM
PT 2019 Mojave performance improvements bartosz idzi Pro Tools 2019 8 05-17-2019 01:10 PM
PT 2019 Mojave macPro 5,1 off the wall Pro Tools 2019 20 05-13-2019 06:00 PM
Pro Tools 2019.5 & Mojave crashes every time briaboy Pro Tools 2019 13 05-10-2019 09:40 AM
new SSD for PT 2019 and Mojave question. Anibal Pro Tools 2018 0 05-09-2019 09:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com