Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 10-25-2018, 11:07 AM
MusicMadness MusicMadness is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: UK
Posts: 77
Default Re: Command8 faders

There's one more issue appeared after I cleaned my faders. It happens sometimes that Opt+touch one fader affects another one on channels 1 and 2. Any ideas where should I look for solution? I tried to track down whole path and couldn't figure it out. I swapped faders 2 and 3 and problem still occurs on ch 1 and 2.
__________________
PT HD 2018.1, Mac Pro 2013, Digidesign Command 8, Focusrite Clarett 2Pre
Reply With Quote
  #12  
Old 10-25-2018, 11:32 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,661
Default Command8 faders

That opt fader trick is related to the Capacitance Touch feature of the fader.

I would suspect grounding issues either with you wall outlets or your chair space floor area

Also could be a grounding issue inside of that unit
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid/Digidesign Pro Control 16 Faders (Main Unit + 8 faders pack) Eduardo Apolonia Buy & Sell 3 11-24-2015 09:56 PM
Command8 Control 24 faders question Dot Pro Tools 9 4 09-28-2011 06:20 PM
Custom Faders moves position of all other faders!?! freeBase ICON & C|24 5 02-26-2009 06:44 PM
Command8 Faders don't follow MIDI track automation highcard ProControl, Control|24, Command|8 1 12-19-2006 11:34 AM
USING MIDI FADERS TO CONTROL PRO TOOLS FADERS.... domsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-08-2004 07:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com