Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2012, 05:30 PM
Ezzycam Ezzycam is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Los Angeles
Posts: 1
Default Pro tools 9 Crashing frequently

Hello, running pro tools 9 (latest version not sure of the exact number) with 002, Mac OSX 10.6.8 4Gb ram...I'm getting an error message frequently saying that I must remove some plug ins because the operating system can not handle it, or increase the buffer size..However when I view system usage it is never taxing on the system with the plugs that I'm using..I'm not sure why it crashes so often...I'm also recording all audio to an external drive as well, any one else having these problems? Any help would be appreciated thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 Frequently Asked Questions Avid Pro Tools 9 0 11-04-2010 05:17 PM
Pro Tools 9 Frequently Asked Questions Avid macOS 0 11-04-2010 05:17 PM
Frequently used sounds tom_lowe Post - Surround - Video 8 02-21-2010 04:42 AM
my new iMac crashes frequently lounis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-01-2008 12:41 PM
Mac OSX 10.3.4/ProTools LE 6.4 crashing frequently craigh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-02-2004 10:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com